Hea küll, minu esimene vastus oli nn. lora... aga tegelikkus on ju see, et meie ühiskond ei olegi veel nii kaugele jõudnud, et silmaga nähtava puudega inimest inimesena kohelda. Jah, me suudame puudega inimestega juba suhelda, sõbrustadagi. Kuid kui paljud suudavad sellest mööda vaadata, kui jutt läheb intiimsuseni? Ja kui siin eelpool vastaja lohutuseks on tahtnud öelda, et ole rahulik, ikka oled ka sina inimene, siis vastupidist tõestust on tegelikkuses väga palju. Olen kindel, et ka sina oled kokku puutunud sulle järelevaatavate inimestega, või jõllitajatega. Sama tehakse siin ka, kuid siin sa seda ei tea, sest vaatajad on anonüümsed ja puudub vahetu silmside. Samuti naistega tutvumine... Usun, et väheseid naisi, kes tegelikkuses ka suudavad mööda vaadata mehe puudest, olgu siis milline see tahes, kuid fakt, et on puue on juba kahjuks määrav. Ja ärge nüüd naised hakake siin kohe rääkima, et mina küll ei vaata seda ja minule on sisemus määrav jne... kahjuks mina seda jura ei usu. sest olen noorena emaga töötanud reh. haiglas ja nägin liigagi sageli seda, kuidas naised ja mehed jätsid maha haigestunud abikaasasid, kuidas kirja teel tutvunud kohtudes puudega inimesega on esimesel kohtumisel juba öelnud, et puudega mehega/naisega nemad ei suudaks koos olla jne.
Seega arvan, et ega see iha.ee -s olevad inimesed pole teisemad, kui reaalses keskkonnas olijad, vahe vaid see, et vastuseid annab paremini lihvida, et üritada vähem tundeid riivata ja ei muud.
Vabanda, kui sind nüüd väga rivist välja lõi see vastus, kuid usun, et oled seda elus kogenud ja tead, et väga mööda ma ei räägi.