seda, millega puudega inimesed toime tulevad või ei tule, näen ma üsna tihti. on neid,kes ei
suuda iialgi telefonil valida 112,on neid,kes suudavad,kui sa neile ette ütled,aga on ka neid,
kes kunagi pole suutnud,aga kui tõeline häda käes,siis suudavad. puudega inimesed liiguvad
keskkonnas,kus nad peavad liikuma juba oma puude tõttu või valivad nad ise keskkonna,kus nad
ei ole mitte sunnitud liikuma. internet on keskkond,kus puudega inimene võib olla nii nagu
soovib ehk siis võib oma puuet kuulutada,aga ei tarvitse. kui ta oma puuet kuulutab,siis
usun,et igas keskkonnas leidub keegi popsikese tädi,kes marko pead silitab, aga reaalsus on
karm: ei saa oma kirjaoskamatust vabandada välja sellega, et tal on sügav nägemise puue,sest
nägemispuudega pole siin mingit pistmist. nii väheseid sõnu,kui siin markol kirjas on peaks
suutma ka täielik 'ajuinvaliid' õigesti kirjutada,sest alati on võimalik netist järgi vaadata
või sõbralt küsida(tal ju palju sõpru ja suur sissetulek). tegemist saab olla ainult
laiskusega. ma usun, et see minu 'teise puude üle irvitamine' viib selleni,et mees enam
sellist absurdset kirjastiili ei harrasta.