Rumal inimene, ikka jaurad oma topeltkonto jura. Too näide, miline on minu topeltkonto! Selles eas, ma EI viitsi topeltkontodega jampsida ja samade tontide nillimistega tegeleda ka mitte selles võtmes, et eelmine kord läks valesti, äkki nüüd trehvab.
ma võin olla lausdebiil, kes ei mõista, et tänasel päeval pole võimalik alaealisi sellistest kohtadest kohtadest eemal hoida. Aga Ellips tõmbab oma olematu noodioskusega viiuli käima, omamata ka head kuulmis/tajumisoskust ja seletab midagi.
Ja taas, vahid 16,17 kui 18 aastaseid. No pole palki silmas endal?
Kui suudad hallata oma noorukite jahti, anna minna, mina pole jahimees sind jahtimas, ega lehte levitamas, oled niivõrd vastuoluline eneses, kus karistusrhirmus soovid sundida siinset keskkonda sinu huvides suunduma. peljates vahele jääda.
Iha ei riku reegleid kuidagi, aga ID-ga autentimine on jaburus. Jah, sponsorluse soov nimetada kingitused meeldivad on rõve.
Olen jah lollja jätis, aga korvi saamine on korvi saamine, ükskõik kui palju punnitasid.
Sinu näide, minu kihutamisest alakate(selline koht on olemas Eestis ja ma pole kindel, et seal piisavalt alaealisi poisse, kes tahavad vanameest võtta). Alakaid ei saa eemal hoida sellistest kohtadest miski tänu uudishimule, hoolimata sinu kaitselerfleksist. Ja nad lasevad kähku jalga siit. Andsin sulle võimaluse kontekstid välja rebitud demagoogiaga esineda. Paraku pead pettuma, sest mind ei peluta endast üle kahe korra noorem inimene. Millest rääkida? Tema räägib mida tahaks teha ja mina, mida olen teinud? Maha, taha teema on ka ju elus läbi käidud. Maksnud pole otseselt paugu eest, aga iga pauk maksab, kuid see pole see teema.
Üldiselt kirjutan Sina, aga sa väldid seda võimalust.