Tere kõigile.
Olin,olen ja olin ka suhtes siin saidil kasutaja sandrake75-ga ja suhtlesime mittu nädalat,rääkisime igasugustest asjadest ja helistasin talle nagu tema minule ning suhtlesime ennem kokku saamist jne. kuni kooseluni välja põhjalikult,kuid ta andis enda sõbrannale enda konto avamiseks nii kasutaja tunnuse,kui ka parooli ja kui teda ise ei olnud arvutis ega siin saidil logis tema sõbranna siia sisse ja luges kõigepealt kirjad tema postkastis läbi mis olid sinna kirjutatud ja vastas enda kadedusega koheselt minule,kuna meil oli ilus ja tõsine suhe,tema vastused aga ajasid endast välja ning ma vastasin laupäeval uuesti tema kirjale,loomulikult saatsin ka sandrake75-le sms-i ning jäin arvutisse edasi,tema aga tuli laupäeva õhtul koju tagasi,kuna nad elavad kõrvuti ja luges need kirjad läbi,süüdlaseks jäin mina ja viha valas välja minu peale sandrake75 kuna ta arvab,et süüdlane on tähtsam isik ehk tema sõbranna kui mees kes teda armastama hakkas,eile aga plokeeris ta mind ära,eelnevalt läbi sõimates,kas on veel selliseid inimesi siin ilmas kellele usaldad terve enda elu lühikokkuvõteliselt ja siis süüdistatakse süütut inimest sellepärast,etteine inimene logib tema nime all sisse ja teeb mis tahab.Samuti see kus hoolid naisterahvast südamest ja ta pöördub tänu tegelikule süüdlasele sinu vastu,kuhu jääb elus õiglus,ma nimetan seda satanismuseks ennem kui õigluseks elus endas,miks siis on naisi keda mees maha jättab või on peksnud ja tulnud on lahutus,kui kellegil on veel siin saidil selline lugu juhtunud siis kirjuta blogisse enda lugu.