Vastuseks teemasse küsimusele – kooslused mees-naine-naine ega ka naine-mees-mees pole minu jaoks. Aga ma loodan, et küberneetika näitab teed ja kunagi saavad need, kes praegu ei saa, ka küberruumis või küberseadmetega seda proovida.
Aga tegelikkuses– seda on raske praegu ette kujutada, mille see vallandaks, kui sellised kooslused oleksid, aga arvan, et üsna hüsteeriline seis tekiks, kui see nii oleks.
Nii kaua, kuni ma pole kohanud kooselunäiteid, mis kinnitaksid vastupidist arvamust, on mu arvamus, et reaalselt poleks see lahe ja parem elu. Arvan, et keegi samast soost paarilisest, kes on suhtes arvulises ülekaalus (kas naine-naine või mees-mees paarides), võib lõpetada oma sookaaslase poolt allasurutud seisus. Depressiooni ennustan mitmele sellises kooselus.
Kui MMN või NNM, siis proovimiseks ainult, mitte kooseluks. Ma arvan, et fantaasiat kooselu osaks tahtes/tehes on selle hind tulevikus see, et sellest ei muutuks mitte ainult seksuaalelu fantastiliseks, vaid see muudaks ka kooseludes olemise millekski, mida näiteks ainult küberseadmeid kasutades elada saab,sest kogu küberruumi välises elus neid ei ole. Internetist võetud fantaasiaga tuleb internetti kolida, mis muud.