1
Kuulutamiseks saada sõnum (3.25 EUR, 160tm, 12h) sisuga
IHA TXT
sinu kuulutus
numbrile
13017
Avalehekülg
Kuulutused
Jututuba
Foorum
VIP konto
Postkast
Minu pildid
Minu videod
Minu kontaktid
Minu ankeet
Konto seaded
Vaadatud/hinnatud
Hinda pilte
Hinda Videosid
Otsi kasutajat
Seksikad jutud
Top videod
Viimased videod
Top mehed
Top naised
Top paarid
Top trans
Viimati lisatud
Moderaatorid
Foorum
Foorumi avalehele
Suhted
|
kuidas hoida seda mis hetkel on
cristjana
2009-03-14 20:15
kuidas hoida suhet armukesega kui me mõlemad oleme abielus.tema on ülemus ja mina alluv.ei taha teda ka kaotada,kuna me mõlemad soovime seda,et meie suhe oleks salajane?
˅ näita rohkem ˅
apelsin
2009-03-16 15:30
No see suhe ei ole teil juba salajane, kui sellest siin kirjutad! Ja seks ülemusega lõppeb ikkagi reeglina töökohavahetusega!
˅ näita rohkem ˅
Pisikesaatan
2009-05-04 11:53
cristjana! Kuidas said üldse sellist asja niimodi kirjutada. Kuidas hoida suhet armukesega...jne. Ülemus pole ju sinu armuke, teie vahel on enamat, aga ma ei hakka siia seda kirjutama tead isegi mida ?
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2009-05-04 12:32
Suhe pole enam salajane,sest sinu pilt on siin väljas ja kes võib väita,et teie abikaasatel pole siin kontosid.Siin pead alati olema valmis ka selleks,et mõni kirjasõber võib osutuda su abikaasaks
˅ näita rohkem ˅
Pisikesaatan
2009-05-04 13:45
Täiesti tõsi jutt sul jfjm . Kõik võibolla võimalik, aga ei saa ju kõigile tõde välja lobiseda. Ei saa aru, miks oli üldse seda küsimust esile vaja tõsta?
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2009-05-04 14:59
Eks uhkus ajab upakile.Vaja ju kõigile kuulutada,et on keegi kes teda tahab.Aga ülemusest armuke on ja jääb ikkagi tööalaseks suhteks.
˅ näita rohkem ˅
cristjana
2009-05-04 21:34
mul on oma ülemusega 9 aastane poeg ja mind ei huvita teie arvamus
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2009-05-04 22:01
Miks sa siis küsid,kui ei huvita?
˅ näita rohkem ˅
Raivo1
2009-07-29 17:33
See on tõesti väga keeruline küsimus,selle peale peab kohe mõtlema
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2009-07-29 18:25
Tore kuulda,et leidub ka mõtlevaid inimesi
˅ näita rohkem ˅
antiloop16
2009-07-30 09:42
Ma ei tahaks kellegile halba ja kedagi solvata, häbistada...... , Aga kõik iha rahvas peaks teadma milline naine on kasutaja cristjana. Ta ütles, et tal on oma ülemusega ühine 9 a poeg, aga see jutt ei vasta kahjuks tõele. See naine pole mitte kunagi sünnitanud ühtegi last, ta on viljatu ( noorest peast palju sexinud ja aborte teinud) ja pole mitte kunagi 13 a tyrklasega abielus olnud, täiesti vale jutt. Cristjana on suur väljamõtleja, luuletaja, unistuste fantasseerija, alatu, haletsusväärne haige inimene. Ta peaks kindlasti ravile minema, ehk saaks temast veel asja. Ta on vaba naine nii, et mehed, naised võtke järjekorda ja krabage teda hullult. Tema juttu ärge uskuge elu seeski, kõik tema sõnad on valed ja väljamõeldud, et tähelepanu võita .
˅ näita rohkem ˅
kalmer69
2009-07-31 09:24
mnjaa.....raske juhus
˅ näita rohkem ˅
valerik1
2009-08-09 00:51
Ole parem oma mehele truu.
Ja see ei ole hea.
˅ näita rohkem ˅
Teema
Foorumi avalehele