Kõige olulisem on, et inimesed leiaks endale kaaslaseks sobiva inimese. Siis ei teki neid muresid. Kahjuks meie inimesed ei ole veel sellest vaid ühtmoodi on õige ikkest lahti saanud. Samas tuleb alati arvestada sellega, et ideaale pole olemas. Kui valid endale kaaslase, siis tuleb valida need omadused, mis on primaarsed. Kui need olemas on, siis paraku peaks arvestama, et tal on ka mõned sulle mitte just kõige meeldivamad omadused. Seega, peab tegema valiku õigetel alustel ja nõuda, et teine inimene muutub sinu soovide a tahte orjaks on ahistamine ja lõhnab türanniliku käitumise järgi.
Minu mehel on ka mõned n.ö minu silmis vead aga kuna väga olulised asjad on ok, siis ma ei hakka teda ümber kasvatama. Aktsepteerin teda kui inimest.
Aga nüüd see armukeste teema. Kui paljudel siin on sexuaal elu kodus nii korras, et võib kellegi suunas näpuga näidata? Ma ei tea naistest just palju aga 80% mehi, kes mulle on kirjutanud kurdavad just selle vähesuse või puudumise üle. Ei ole mõtet sõimata siin kedagi „munniorjaks” ja rääkida, et on palju tähtsamaid asju kui sex. Selle kohta võin öelda, et istuge ilma söömata ja ärge tulge rääkima, et kõht on tühi. On ju palju tähtsamaid asju kui söömine.
Jah, söömine ja sex on eluks vajalikud. Selles mind ümber ei veena! Ja kui kodus süüa ei anta, tuleb välja sööma minna.
Samas mees võiks ka enne kui naise koju tassib välja uurida, kas see talle piisavat süüa annab.
Pada sõimab katelt katel pada … ühed mustad mõlemad.