No vana teema, aga elusees ei mõtle nii nagu Vabakuulaja rääkis
Mitte mingil juhul ei ole mehe laps boonuseks. Isad on täiesti out.
Peamine põhjus on ebardid eksnaised, kes arvavad, et võivad oma nina mehe uude suhtesse toppida, sest neil on laps koos. Lisaks muud manipulatsioonid eksnaise poolt. Kui ma laskun suhtesse, siis ikka ühe inimesega. Laps käiks veel, aga mingist eksnaise plärast ei ole absoluutselt huvitatud. Ei hakka mässimagi end sellesse idiootsesse jamasse.
Isegi, kui laps elab emaga, on sama teema. Veel hullem sel juhul. Nii et isad ei sobi absoluutselt. Mitte mingil juhul.
Teiseks, kuna mul veel endal lapsi pole, aga tulevikus tahaks, siis sooviks ikka, et mehel oleks ka esimene värin ja rõõm minu ja meie lapsega. Kui tal juba terve pesakond seljataga, siis ei ole huvitav ega rõõmutekitav. Ma tahaks ikkagi ses suhtes esimene olla. Ringi võib ta ikka tõmmata, süütut ei taha, aga kindlasti lasteta meest. Minu jaoks on lapsesaamine väga väga ävga suur ja tähtis, eriline asi ning mingi isaga seda kogeda ei taha ise esimest korda.
Vb kui eluteeke teeb nii, et endal laps(ed) ning uuel mehel ka, siis võib, aga esimene olgu ikka lasteta mehega.