Kuigi ise ma pole alluv, vaid Isand, siiski ma arvan, et professionaalsed dominad oskaks sind aidata, sest ega nüüd need dominad ka sinu üle kogu aja ei domineeri . Lihtsalt võivad sul aidata ennast leida ja kasvõi seda, kas ja kuidas sul naisele oma soove edastada . Ega muidugi need, kes on alluvaks loodud, neil ongi keeruline domineerida .
Mis tähtkujust oled sina ja mis tähtkujust tema ning vanad te mõlemad olete ka ? Ma lihtsalt püüaksin seksuaalhoroskoobi alusel välja rehkendada,kas teie suhtel on tulevikku .
Ja veel üks aspekt tegelikult: alluda soovimisel ja reaalsel allumisel on ka konkreetne erinevus olemas . Näiteks kui mulle mõni naine ütleks, et ta sooviks nii väga alluda, siis ma lasen enne ikka tükk aega paluda . Nii on kummalgi mõnusam ja peale tükimat aega nurumist on ka allumine palju mõnusam . Samuti erista kolme aspekti 1) Mis sulle väga meeldib,kuid Temale mitte 2) mis Talle meeldib,kuid sulle mitte 3) Milline võimalus on kompromissidele jõuda?
Siin ongi paraku kolm võimalust 1)Sa ei oska naisele oma soove selgeks rääkida,sest BDSM-maailmas on omad reeglid ning kui liiga ruttu ennast "kätte anda" või domineerima hakata, siis võib ruttu tüdimus tekkida . 2)Naist reaalselt ei huvitagi see värk ning 3)Ilmselt vajaksite mõlemad paarikoolitust selles osas, sest eriti hull oleks see, kui inimesel on mingid kindlad stereotüübid bdsmindusest tekkinud .
Lihtsalt ma rõhutan, et on võimalus, et naine on ka ise alluv ja siis oleks näiteks see võimalus, et sina käid mõne naise juures allumas . Ja naine käiks mõne teise mehe juures allumas,kui sa ise pole domineeriv tüüp .