Panen siis kirja ka oma lookese
Elasin maakohas ja suviti käis üks minuga sama vana linnatüdruk maal vanaema juures. Nii siis mängisime suved läbi... olin siis mingi 11..12a
Mängisime kolhoosi heinalakas kodu... mina siis olin temaga nagu mees ja naine ... Aga no vaja ikka siis mängida nagu päris... alguses olid musid ei enamat.
Tüdruk ikka rääkis kuidas tema vanemad nahistavad ja ta lukuaugust piilub eks siis üritasime ka miskit, alguses lamasime külili ja panime nö pissud kokku . uuh kui mõnus see oli ja mingi aeg küsisin, et kuidas sinu vanemad on.. ta siis rääkis, et isa on ema peal.... eks proovisime siis ka nii, see oli veel parem... lebasime nii.. mina peal ja tüdruk all, minu kõva nokukene vastu tema tussut.... Mida aeg edasi, seda julgemaks läksime... tüdruk ikka niheles pepuga siia sinna.... ja minu noks siis juba liikus mokkade vahele... ja nii ikka, kui kodumäng oli..... ükskord aga juhtus nii,et mu noku libises tuppe sisse... kangestusime mõlemad.....sealt edasi, eks siis sai ikka juba nii seda asja tehtud ning perekonda mängitud...
Mäletan seda tunnet siiani, kui hea see ikka oli