Ka väike arvamus selles teemas: esiteks...ma vaatan, et siin seda tegelikult TÕSIST teemat kommenteerivad suuresti mehed ise...aga huvitav oleks lugeda reaalselt NAISE arvamust, et miks ootamatult ja äkki ei jagu enam oma mehest st 1-est riistast, mis on selle grupika võlu ja kas see on mingi osa eneseteostusest või enesehinnangu tõstmisest...aga vb ka eneseimetlemisest?
Ma olen selles mõttes veits teemaga kursis, et elu vaba mehena(st ma ei pea kellelegi andma aru, et kuhu-kellega ma lähen, kus olen ja kuna tulen...ega ka peta kedagi)...siis elu on mind nüüd paari aasta jooksul viinud kokku inimestega, kes tegelevad swingerluse/grupiseksiga...siis seal on igasugust rahvast ja oi kui kirju on see issanda loomaaed. Seal on minu jaoks olnud nii positiivseid hetki st inimesed on kõik olnud usaldusväärsed-kained (igas mõttes), nö ühe ASJA peal väljas...aga suuresti ja muide see on valdav olukord ja põhjus, miks mina enam sellistest üritustest suure õhina ja huviga osa ei võta...on tegelikult MEESTE selline suht haige fantaasia, lasta või lausa käskida (mis iganes siis see pere või suhte sisene alluvus vorm ole....finantsiline nt...jne-jne)...olla naisel "lits" või käituda nagu "lits"....ja ise siis vahtida pealt, suust ila nire tilkumas...ja mida rohkem-seda uhkem mehi siis naist panemas...ja samas on kõrvalt vaatajana (no ma lihtsalt ei torma sinna punti kus on mitmed mehed ümber augu sumisemas ja lihtsalt "panomehed", kellel on tegelikult naise heaolust suht pohhui, pea asi, et endal saaks toru tühjaks....ma ootan nö oma korda, vb jätan ennast viimaseks või ei osale üldse)...
Mida ma tahan öelda: mehed, paljuski on see olukord TEIE ehk MEIE tekitatud ja naine on lihtsalt käsutaäija...aga jah, olen kohanud ka naisi, kes ilmselgelt ei lepi ainult ühe mehega...st , et üks mees ei kesta selle naise/naiste jaoks, et ka naine naudingu saaks ja orgasmini jõuakb...et selle jaoks ongi tal tarvis mehi mitu, et vb alles 3-4 suudab naise lõpuni viia...ka see on põhjus ja nähtud-kogetud olukord.
Aga jah, paluks naiste arvamust..kes just ise on see, keda nö "pannakse", et mis ta sellest saab või miks...ta selliseks muutus?