Foorum
1
2
2011-07-17 21:15
mulle tundub, et jutustaja pani ise poole enda jutule juurde.
natuke raske on uskuda, et selline ema kusagil olemas on, aga kunagi ei tea ette.
räigelt otsekohese tekstiga vanemat siis tal... ja kui mehe enda teksti lugeda, siis tundub, et ema on oma kasvatuse maksma pannud..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 16:57
soveti ajal panime pidu.läksin sõbraga kolmandat semu koju viima: tagasi teel kohtasime vene tipsidega..kui silmad lahti ja aju jagama hakkas - olime rongis..ja rong oli leningradis .tipsid kadunud ja puru paljad olime sõbraga...nu ikke püksid jalas..aga pluuse d ja asjad läinud..hea et veel maika selga jäi : ...olid ajad!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-19 11:19
Vello Nelikendkaks:

Krt, öösel dushikabiinis magama jääda üritades hakkas mind vaevama üks sekundaarne, kuid torkiv küsimus...
Et äkki pole õige, et ma suhtun nais-prouadesse kui gastronoomiliselt võimekatesse seksobjektidesse.
Et äkki on neilgi teatud tunded, eksisteerib mälu, on pisikesed mõtted. Et nende emotsioonidel on tegelikult sügavamad põhjused kui mehaaniline välisärritus.

Et äkki ma peaksin proovima vestelda naistega mittejoobes olekus, rääkima kinost, teatrist, botaanikast, tundma huvi nende suhteprobleemide ning küsima eelmise nädala eriti õnnestunud singi-juustu-küüslaugu-rollude anatoomia kohta...

Mis arvate, kas peitub siin mingi point või...või on asi pigem dushikabiinis ning ma peaksin edaspidi vältima seal magamist?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-19 12:02
Võid seal magada küll Varsti hakkad mõtlema ja arutlema ... nagu tead isegi kes.

Aga alati on võimalus kainet teeselda. Permanentselt.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-19 12:28
sa vist norid
˅ näita rohkem ˅
1
2