Foorum
1
2
2010-08-19 23:13
Vahetevahel juhtub, et magama vajudes ei ärka sa seal, kuhu arvasid end magama jäävat. On selle põhjuseks kas tarbitud alkohol või üleväsimus. Mina nimetan seda Kohila sündroomiks. Aga palun kirjeldage oma seiklusi, kus kellelgi on õnnestunud üles ärgata?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-19 23:46
jaaaa, on paraku juhtunud, saaremaal, leisi vallas miski punkari korteris (sisustust võite ise ette kujutada)...aga miskit polnud juhtunud, kuna ma sinna saabudest lihtsalt uinusin
˅ näita rohkem ˅
2010-08-20 00:13
No käisime pidutsemas (siis kui ma veel noor olin) sattusin türukute juurde öömajale. Taksoga kohale ja kerge jope oli ka ja ega siis ei vaadanud kuhu sõit läheb. Hommikul peas miljon küsimust. Kes, miks, kus miks mina, milleks jne... Aknast välja vaadates ei selgunud mittekuimidagi. Sain siis lõpuks sealt tulema ja pärast 10 minutilist seiklust avastasin,et olen rahumäel politsei parklas. Sain siis taksopeale ja seiklus lõppes õnnelikult. Aaasta hiljem sain teada, et see oli Nafta tänav. Kui ma nüüd hästi mäletan.
(kerge jope on meelega kirjutatud)
˅ näita rohkem ˅
2010-08-20 06:20
Nafta tänavalt kümne minutiga rahumäele?No kui sireenid peal siis jõuab küll
˅ näita rohkem ˅
2010-08-20 22:40
Krt jfjm ma pean uuesti selle kolgata teekonna ette võtma? Seekord siis stopperiga lausa. Tegelt pean uurima, et mis selle tänava nimi on ikkagi. Ma nagu mäletasin, et Nafta aga võib olla ei ole ka. See Rahumäe politsei vastas kohe üle tee tänav. Alajaama oli hoopiski. Krt esmaspäeval sõidan läbi ja vaatan järgi.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-22 21:19
Tundmatu probleem, kui pea ei kannata, siis pole vaja ka liigses koguses alkoholi manustada.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-22 22:09
Parma,pakun välja,et Energia
˅ näita rohkem ˅
2010-08-22 22:15
Mul omal pole sedasi juhtunud,küll aga olen kuulnud huvitavaid jutte sellistest..üks ärkas üles Tartus,ise arvas,et on Tallinnas ja keegi olevat Saaremaale jõudnud enese teadmata.Eks see alkohol on ikka paras mäluröövel
˅ näita rohkem ˅
2010-08-22 22:23
Energia jah!!
Üks lugu veel.
Kutseka lõpupidi tegime Pärnus. 3 päeva kestis. Ärkasin siis ükshommiku ülesse vahin ringi, suu oli nii jube kuiv, et keel oli suulakke kinni kuivanud. Vaatan siis , et olen ranans. Midagi juua ei ole. Käes oli liitrine, täis viinapudel. No mine või hulluks hakka või paljast viina sisse ajama. Ajasin siis ennast püsti ja läksin ööbimiskoha poole. Natukemaad emmal vaatan, sõber magab pargi pingil ja temal oh imet suur Coca-cola pudel käes. Ega siis midagi. Pidu läks aga edasi. Ilmselt käisime öösel viina toomas ja läksime kuidagimoodi lahku ja kustusime eri kohtades.

ps. Enam ma ei ole joodik.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-23 05:32
Kümme aastat tagasi,kuiüks mu tuttav koondati,pidas ta plaane,mida kõike koondamisrahade eest osta.Ikkagi poole aasta palk.Kaks päeva hiljem ärkas ta Helsinki sadamas.Hea oli,et raha oli veel tagasisõidu piletijagu,aga õlleks küll enam ei piisanud
˅ näita rohkem ˅
2010-08-23 09:38
Tallinna Reisisadamas, tööl olles tekkis soomlastega konflikt. 4 tegelast arvasid, et ma neid tillitan ja nad ei uskunud, et nad on Eestis. arvasid siiralt, et nad on Soomes kuskil Helsingis baaris.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-24 07:12
Parma sul on nii põnev elu olnud, et sellest võiks kohe terve raamatu kirjutada
˅ näita rohkem ˅
2010-08-24 09:06
Elu nagu unenägu.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-24 09:22
Egiptuses mererannas rannatoolis tähistaeva all! Aga ei mingit seksuaalset tegevust sellele ei eelnenud ega järgnenud!
˅ näita rohkem ˅
2010-08-24 12:28
Peale ühte metsikut pidu kus oli mängus alkohol ja naised ärkasin mina ülesse kodust omas voodis.....imelik väääga imelik kohe.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-24 16:15
Aksala...Kõtt koju ja ei vedele siin lillepeenras
˅ näita rohkem ˅
2010-08-24 16:24
Ei saa ...peo järelekajad kummitavad veel
˅ näita rohkem ˅
2010-08-27 22:54
Kuskil Antsla kandis telgis olime.
Ärkan üles, et kole palav ja umbne on olla. Vaatan vasakule, paljas tüdruk, vaatan paremale jälle paljas tüdruk kõrval. Vaatan ennast, tagi oli kurguni kinni nööbitud. (keset suve)
Sellest ma pole siiani aru saanud, et miks ma riides olin kui olin kahe tüdruku vahel telgis
˅ näita rohkem ˅
2010-08-28 09:31
Parma su seiklused on nii utoopilised, et lausa uskumatu. Sul on vist väga elav fantaasia või ongi kõik see mis sa erinevates foorumites kirjutanud oled ka päriselt sinuga juhtunud?
PS! Eriti jabur oli soki sisse ladistamine
˅ näita rohkem ˅
2010-08-28 10:20
Sinu elu on siis igav? Tee siis see põnevamaks. Sul siis ei juhtu igasugu tegemisi? Kõigil juhtub ju. Vaata siin juba teine lehekülg tegemistest räägitud.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-28 12:51
Arvatavasti on selliste daamide nagu Desire elu ka märkimisväärne ning fantaasiarikas, ärgem pangem siis teiste omigi pahaks
˅ näita rohkem ˅
2010-08-28 23:27
No Desire elu kohta saaks paar teooriat aretada. Kas viitsib? Asi lihtne. Temal on kindel mäng ja kindlad tegemised teatud valdkonnas. Selles tema valdkonnas kindlasti fantaasiast puudu ei ole. Aga teised, näiteks nagu mina, tegelevad vanilje seksiga. See on palju suuremõõtmelisem ja seiklusrikkam maailm kui Desire oma. Tunduvalt palju rohkem seksi ja huvitavates kohtades ülesse ärkamist, liikumist, võõraid/uusi tutvusi. Nii lihtne see ongi. (Desire, eks natuke on isiklikku, ärategemise vimma ka on ju)
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 06:41
Tegelikult parma kui sinu mätta otsast vaadata siis võib mu elu tõesti igavaks pidada. Ma pole alasti ühegi võõra mehe kõrval ärganud. Pole kunagi kraavis ärganud, viinapudel kaenlas ja keegi pole mu soki sisse ladistanud.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 13:47
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 18:09
Kunagi õnnestus üles ärgata kütmata lagunevas majas vanas haisvas tugitoolis, kusjuures üks suur koer oli ennast esikäppadega mu õlgadele toetanud ja lakkus äärmiselt hoolsasti mu nägu...huvitav, kui kaua see võis olla kestnud?...väga kiire ärkamine oli...
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 19:34
woww, muzike, su kirjeldatu annab fantaasiatele "tiivad" (c) Red Bull
minu maksimum on olnud see, et kaotasin oma mobla käies baarist-baari ja tukastades vastu hommikut pargipingil...
pigem kummaline on see, et kui juhtud kõvasti napsu võtma, siis endalegi teadmata leiad alati kodutee ja vast kodus ärgates, teadmata kuidas sa sinna jõudsid, see on päris omamoodi elamus....
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 19:41
ma ühineksin siin sellega, mida seneca ütlenud on. teistele rääkimiseks tundub jah huvitav, kuid kas see peabki nii olema..
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 20:34
sellised situatsioonid ei peaks ega tohiks olla pidevad! samas võiks/peaks igaüks oma piirid ja sellele järgnev käitumine olla "ära testitud" - oskad edaspidi ennast kontrollida. olen ise ennast tundma õppinud ja kordagi pole see kordunud! tean, et on inimesi, kes sellistest situatsioonidest ei õpi ja jätkuvalt satuvad kummalstesse olukordadesse - kuidas neid õpetada?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 21:50
Ma olen üks kord niivõrd purjus olnud küll, et ei mäleta täpselt kuidas koju sain. Hommikul ärkan oma voodis. Kingad ilusti esikus. Riided korralikult toolile pandud Isegi mobla õigeks ajaks äratama pandud. Ma poleks uskunud, et ma ka nii purjus peagi nii korraarmastaja olen. Ühesõnaga lootusetu juhtum
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 21:58
Vot mina nii purjus pole kunagi olnud et ei mäletaks kus ja mis Silme eest virvendama on ikka võtnud küll
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 23:09
Üldreeglina olles "piisavaltalt" napsus ja järgmine päev ei tule hästi meelde, siis vahepeal on toiminud autopiloot...aga see selleks.. Huvitavad oleks just sellised situatsioonid, kus pidu täies hoos ja kõik nagu "kontrolli all", aga siiski teed (või teised teevad) midagi ootamatut.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 23:45
Tühja sest minu joomisest. Desire aga pajata üks lugu oma seiklustest parem. Saaks kah ehk sinu põnevast maailmast midagi teada.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 07:46
Mul pole sinu seikluste kõrvale mitte midagi niiiiii põnevat vastu panna.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 08:04
Oi-oi-oi....no elus on juhtunud nii mõndagi ja peoga mindud liiale .... neid kohti kus silmad avatud vist ei jõua kokku lugedagi aga elu on ju seiklus ja miks mitte seigelda. No ma ei näe põhjust seda mitte teha ... küll hotellis võõramaalase kõrvalt, eh isegi nelja seina vahelt kus aknaid pole ja suur rauduks aga no ...mis sa teed kui jubat sihuke peomutt aegajalt. Ma ei häbene kah, vähemalt surres tean, et olen elu elanud nii hästi kui ka halvasti ja ilma pole elus millestki jäänud
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 09:44
Desire nüüd võiks sulle küll halvasti öelda. Mida sa seletad, siis kui midagi vastu pole panna!! Loe ja imesta ja ahheta, mitte ära plärise.

Sa ise norisid selle isiklikuks mineku välja. Ma ei taha teenusepakkujate punti laskuda ja oma musta pesu sinuga pesema hakata. Sa võid seda üksi teha.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 20:28
Kus sa musta pesu parma näed? Katsu nüüd ikka olla.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 01:15
prrr, nelja seina rauduksega püüaks küll vältida... on ka olnud juhus, aga mitte seotud ärkamisega, pigem tegevusega... tagantjärgi mõeldes: tegin õigest ja ei kahetse tehtut ega antud kogemust
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 06:24
Mõnikord on päris hea,pärast pikka ja meeleheitliku põie tühjendamise koha otsingut avastada,et oledki oma koduses voodis.Vähemalt tead täpselt mis suunas joosta
˅ näita rohkem ˅
2010-09-05 23:47
Mina panin kunagi pidu Moskvas ja kui pilt jälle ette tuli, olin Bulgaarias, Sofias
˅ näita rohkem ˅
2010-09-16 07:06
Nu see saavutus omaette...paistab, et kui sa teaks ka mis toimus, siis jutustus iseenesest oleks tragikoomiline lugejale lugeda
˅ näita rohkem ˅
2011-03-23 09:50
eks ülikooli ajal ikka juhtus. peamiselt olid seigad sarnased - hägused mälupildid mingi tüdruku lähenemiskatsetest eelmisel õhtu (justnimelt katsetest, sest purjus peaga minust voodis tegijat ei ole), võõras tuba kusagil ühikas, paaniline riiete otsimine ja kiire minemahiilimine.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-25 23:51
No minu üks naljakamaid laupäeva hommikuid oli veel Tallinnas elades, kui helistas üks sõber ja ütles, et on öise peo käigus auto kuhugi kaotanud!!!! Elas ta Lillekülas ja auto leidsime siis peale mitme tunnist mööda linna sihitut sõitmist Mere puiesteelt!!!! Nii kui autot seal nägi, tuli talle kohe Ratsu baar kuidagi tuttav ette!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-08 18:50
Lennukis. Suunaga Hispaaniasse.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 16:55
Alustuseks sooviks vabandada kohe oma kirjavigade pärast, pole teine emakeel aga annan endast parima. Stoori natuke pikem...

Väljas pidutsedes koos oma sõpradega sai joodud natukene, mingil ajal avastan neiu letti äärest ning tekkib huvi. Vaevu saan oma silmi põrandast ülesse aga vaatepilt on igati väärt pingutust. " Mälu auk " Olen voodis, ta lamab ning on häma, suudleme kirglikult ning tundub et tahab riideid mu seljast eemaldada. " Mälu auk " Kisun ta stringe jalast, vastu pajatab makrilli vabriku lõhn, aga siiski otsutan olla vapper ja näidata et olen mees ka põõsastes " Mälu auk " Sülitan ja koogin hammaste vahelt karve, ta vist jäi magama " Mälu auk "

Hommik, vaatan lakke ja mõtlen kus ma olen. Tunnen et voodis on kitsas ning avastan et keegi on mu kõrval. Ńaeratan endamisi ja otsustan piiluta teki alla et mis ma saakiks sain. Praotades tekki ehmatan ja kukun voodist välja. Tõsen püsti välgukiirusel ja otsin oma riideid mis vedelevad põrandal, samas märkan laual suitsu pakki mis pole minu oma aga mõtlen persse, ma võtan selle. Torman ukse poole samal ajal riietudes kuid enda ebaõnneks kukkun robinal treppist alla. Ime kombel ei tunne ma mingit valu ja mul õnnestub püksid tõmmata jalga. Torma ukse poole ja krahman suvalise jope nagist ja jooksen välja kus näen oma autot, millese ka istun. Panen auto käima, otsin taskust tuld, süütan sigareti ning ropendades mõtlen kuidas ma siia olen sattunud ja kus ma üldse olen ning miks mu auto siin on. Jõllitades tühja, pilguga garaaži ukse poole süttib peas tulukene mis annab mõista et kuidagi tuttavad punased garaaži uksed on. Ma olen enda kodus, kuidas, millega, miks. Ei tea...

Jutul on ka järg aga see ei puutu enam sellese teemasse.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 23:35
Nii põnev lugu oli! Mul tekkis elaa kujutluspilt! Kuid mille peale ehmatasid?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 03:25
kunagi nii kui 15 aastaselt sai sõpradega viina hakkadud võttma(kõik vanemad sõbrad sell ajal nii 28_33) istusime siis lauataga ja jõime ja jõime , pea enam suurt sittagi ei kand toodi aga juurde ja juurde siis tekkis kännul (semul) mingi rakvere lits kutsuda(perekonna nimi vist oli pork) et nuh seltsis segasem sai siis pärast taha tuppa istutud filmi vahtima aga see raisk istus kõrvale ja hakkas vaiksel nügima ja nügima , asi tundus huvitav ja mõne ajapärast avastasin oma kääe tädi püksis näppisin mis näppisin kuid siis keegi helistas isa vist , täpselt ei mäleta ja hakkasin siis ennast kodu poole sättima , kuna olin hirmus purjus ja keegi eriti jamasid ei taht siis tädike otsustas siis mind saata , jõutsime siis rakvere kiriku juurde seal oli vana keldri moodi asjandus tädil tekkis seal kange suudlemis isu tattistasime ja näppisime mis näppisime raip imes maasikaid kh kaelale , nu kuna aega eriti polt siis tahtsin edasi minna tädi aga solvus et keppi ei and sai siis kõnnitud vee tänavale vist rakveres seal selline sillaga üle sõidu koht suurema kraaviga seal siis otsustas uuesti proovida aga kuna olin piisavalt süsi siis polt eriti asja ja koju oli vaja minna sai uuesti ei üeldud , nüüd vihastas ta väga ja lits raisk lükkas mu sinna kuramuse kraavi sealt ma enam igastahes oma jalul välja ei tuld . Magasin seal kuni valgeks läks siis hakkas mingi muttike karjuma ja kutsuti politsei kes mu koju viis , selgus et olin seal umbes poolteist pääeva maganud
Vanemad suurt kära asjast ei teinud kuna teadsid mu sõpru , ainuke asi et ema ütles ,, türa ta sest kaelast imes munni imenud raisk,,,
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 10:37
Ema süda, kohe tundis ära, et poja riista ei imetud.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 14:11
andres, sinu loo võib küll Iha seksikate juttude esikümnesse panna!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 15:14
kalamehejutt, eriti rõveda keelega ema kui oma lapsega seda viisi suhtleb
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 20:29
Lapsed on kodu peegel!
˅ näita rohkem ˅
1
2