Foorum
1
2
2025-01-10 17:12
kui kõik olemas ja keha/hing igatpidi rahuldatud, milleks siis püstitada teemasid nn müüdavuse üle kurtniseks ning halvustada teenindajat, kelle teenusest või elustiilist pole aimugi.... reaalsest kogemusest rääkimata.
ei sind ega kedagi teist ju keegi ei kohusta siin kontot omama, kui mõningate hinnalipikud justkui takistavad tasuta lustijatel omavahel suhtlemist.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 17:28
Imelik on suhtumine, et kui oma inimsuhetega rahul olla, siis peaks totrust lugedes vait olema.

Teema püstitas üks isik, kes erinevalt minust peab sinust lugu.
Kas endal lõpuks paha pole natuke niimoodi pidevalt vassida ning jama ajada? Milleks või kellele sa seda teed?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 17:37
mis sinu jaoks jama või nn müüt, võib olla kellegi reaalsus.
intelligentne mees võiks ju suuta aktsepteerida, et kõik ei ela tema tõekspidamiste järgi?
mind näiteks absoluutselt ei masenda, et keegi kuskil teeb tasuta massaaži, seksi või mida iganes ning tunneb sellest naudingut ja teenusepakkujaid ei külasta😛
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 22:33
Kuna sa ise tead samahästi, kui mina, et sa vassid ja jama ajad, siis küsin uuesti, et milleks sulle seda tegelikult vaja on?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 22:41
roberspierre, sa ei tundu nii kehvake (kuigi jah, vahel on märke sellest), et vananenud kibestunud prostituuti peaksid naiselikkuse ideaaliks endale seadma.
Vassimine, luiskamine, ärplemine, ülbitsemine, meeste vihkamine, õelus, ahnus... kas need on siis sinu arvates naiselikkuse tunnused?
Või vahid tuunitud pilte ja kaotad reaalsustaju?
Siin on kunagi jagatud ka pärispilte. Need võivad su maa peale tagasi tuua.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 00:48
Minu arvates ei saa panna mehe edu naiste seas sõltuma ilusast näost ja suurest riistast. Mõnede eelkõnelejate kommentaaridest aga selgub, et selles ongi edu võti - ilus nägu ja üübersuur riist - naised muud ei vajagi.
Mind naisena see pigem pelutab, kui mees identifitseeib end vaid läbi suure riista. Vahet tuleb teha ka ilul ja hoolitsetusel - mees ei pea olema ilus, küll aga peab ta endast hoolima. Kui mehe välimus peegeldab seda, et ta teab, milline juukselõikus talle sobib, habe on trimmitud, hambaarst pole võõras, riided istuvad hästi seljas, jalanõud ei ole lääpa tallatud, tervislik eluviis toob näole ilusa jume, töö pakub eneseteostust ja hobid rõõmu, siis sellest kõigest on mehel enesekindlalt selg sirge ja rahulolev naeratud huulil ja ta ongi nägus ja kütkestav! Kui mees ei hooli endast, siis ei ole minul veendumust, et ta ka minust hoolib.
Aga see on vaid minu tagasihoidlik arvamus.
Tervitusega,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 01:17
robespierre,
eks see liigne ausus mõne orja tigedalt tagajalgadele ongi ajanud. enne ausat väitlust müüdavuse teemadel oli üksainus suur jumaldamine
ning omal alal professionaalselt tegutsemiseks ei pea tingimata 25 aastane missuniversum olema. välimuse eest hoolitsemine on nagunii elementaarne. aga kui tervitada külalist sekspesus ja kõrgetel kontsadel ning tervituseks öeldakse ''wow!'', siis see on parim kompliment nii et hirmus ''õela ja ahne'' teenindaja juurde tullakse ikka ja jälle tagasi. seda ühegi virtuaalse vihakõneleja kiunatused pole suutnud siiani mõjutada
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 14:10
Slavetodomme
Ma ei jõudnud kõiki neid postitusi siin läbi lugeda, teil on viljakas õhtu olnud kõigil, aga paari väidet kiiresti kommenteerin.
Vanus on number. Caprichosa vaim on virge ja mõte selge, ta tahab veel elult ilu ja seiklusi, järelikult on noor. Ma pole teda isiklikult kohanud ja ei tea tema foorumivälisest isikust midagi, aga siin on ta jutukas ja oskab kirjutada. Sharon Stone, Madonna ja Anu Saagim on kõik lausa üle 60, aga mehed endiselt ihaldavad neid.

Caprichosa pakub erootilist massaaži, nagu ma aru saan. See pole prostitutsioon. Kui ka oleks, siis ma hindan väga inimese tööd, millele on nõudlust ja mida ta hästi teeb. Prostituut ei ole minu jaoks autu amet. Mulle ei meeldi, et suvalised tudengiplikad või üksikemad saja euro eest mingil töllil autos lahti imevad, see on märk labastumisest ja raskustest. Aga professionaalne prostituut on sama austusväärne kui professionaalne psühholoog või õpetaja.

Vassimine, luiskamine jms on suuresti Sinu ja Caprichosa vahelise konflikti tõttu väljaöeldud sõnad. Leppiga ära, te tegelikult olete mõneski asjas sarnased ja arukad inimesed. Võiksite suurepärased sõbrad olla.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 15:42
roberspierre, sa võrdled siin nokut näpuga. Ühed on suured staarid ja teine on vananenud prostituut, kes mängib siin suurilma daami, kes ta teps mitte ei ole. Sa pole teda viimasel ajal näinud? Nojah... Mehed, ja ka sina, ihaldavad seda tegelaskuju, kelle ta on siia loonud. Natuke avaneb ka isiksus siin foorumis ja see on ausam, kui näha libeda jutu taha.

Nagu sa aru saad, pakub ta midagi. Sa saad valesti aru. Ta on prostituut, kuigi ta meeleheitlikult eitab seda. Ma ei saa ka hästi aru, et milleks. Oled, siis ole pea püsti ja profilt.

Vassimine, luiskamine jms ei ole lihtsalt väljaöeldud sõnad vaid käitumisviis ja isiksuse omadused. See pole mingi emotsionaalse puhangu kriitika. Olles temaga juba aastaid siin "arutlenud", saan asju kokku võtta ka. Inimese seisukohad ei häirigi alati niivõrd, kui see mage ja libe keerutamine ja sõnade väänamine pisikeste valedega kuni minu kohta täieliku jama esitamine.

Jah, L. Või Capri. Lepime nüüd ära?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 23:10
Ma pole Caprichosat üldse kunagi näinud. Ja mis seal vahet on, kas ta on staar või tavainimene? Ma olen mõne kuulsusega kokku puutunud, pole nad väga erinevad midagi.
Ka ei ihalda ma teda. Vajan ihaldamiseks reaalse inimese nägemist, puudutamist ja kuulmist. Aga ta on vaieldamatult huvitav ja atraktiivne ning see, kuipalju temast räägitakse, ju tõestab seda.

Caprichosa räägib Su kohta, sest Sa räägid tema kohta. Lihtne ju. 🙂 Räägi ta kohta ja talle head ning ilmselt te oletegi taas sõbrad.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 23:54
robespierre....ma pole eriti kindel, kas tahaks üldse sõprust mehega, kes oma labasust sellisel moel demonstreerib.
matsi tunneb selle järgi ära, et nimetab litsideks ja prostideks naisi, kellega pole iial reaalset erootilist kogemust omanud. vahekorrast rääkimata......ning kellele pole ka vastavat pakkumist tehtud.
viisakas ja mehelik mees kohtleb daamina ka naist, kellega metsikud seksiorgiad maha peetud, olgu siis tasuta või mitte
naljakas muidugi, kuidas ''ebahuvitavast'' naisest huvitujad slavele nii palju korda lähevad
ning eriti närviliseks muudab teda mõte, et keegi võiks mind reaalselt ihaldada...
sest teab, et härrasmehed kohtuvad siiski minuga, mitte mingi ''tegelaskujuga''
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 13:12
Vabandage, kuid ma ei kavatse selle sõpruse nimel küll pingutada. Ja mind ei muuda see isik mitte kuidagi närviliseks.

Kui märkad, siis eelmises postituses kirjutab ta mitmuses enda kohta ja minu kohta üldistavalt, et mind laiemalt halvustada.
Ma tunnen juhuslikult päris mitmeid sekstöötajaid ja mitte keegi neist ei pea mind matsiks ega labaseks.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 13:46
Mehed sõimavad tavaliselt litsideks neid naisi, kes kätte ei anna. Aga teistele pidavat ju andma.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 15:04
capril jälle tüüpiline epistli pidamine matslikkusest aga ta ise käitub nagu mölakas ja oled paljudega esimesest päevast raksu läinud ja tüli norinud. Ikka see "üks reegel mulle, teine sulle". Viisakas, mis?
Tegelikult tal on väga kehv ja fantaasiavaene kinky roll millest ta ei tule välja... ta on lihtsalt oma rollis sees, kujutades ette et üldse on mehi teda himustamas. Ning lõputult olles raha nurumas patareide jaoks. Tegelikkuses on vaid ikka need 2-3 miskit klemmi tema tõde kaasa korrutamas diivani pealt, ning pole nende arv kasvanud. Muidugist on tema jaoks kõik meesterahvad matsid kes temaga päri pole ja teda kritiseerivad. Oh kõik on ta jaoks siis "mustamine", kuid kõik need rõvedused mis capri sulest tulevad on ta arvates vaid "nali" või "oletus".
Ning kui tal kupli all midagi lõhkeb, küll siis tuleb just sobival ajal "oralproff" haukuma, kel pole mitte midagi kunagi olnud öelda.

˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 15:22
Mina ei halvusta neid, kes tasuta kohtuvad, masseerivad, seksivad ning erootikateenuseid ei tarbi. Võõraste inimeste valikud jätavad suht külmaks, kuna oma elu on piisavalt põnev😉
Kui üks suvaline tegelane arvab endal olevat õiguse kohtumõistjat mängida, labaselt sõimelda või laimata, siis jah ütlen aeg-ajalt oma arvamuse selle kohta. Isegi kui see kedagi vihale ajab😛
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 15:27
vaadates samas aga jfjfm ja robespierre "sõnavõtte", siis tekib küsimus et ega te omavahel "sugulased" pole?

*m6lemal kumab nagu elutarkust, aga seegi valikuline ja ühte auku läheb.
*ikka on mõlemal lausa pimestatud olek märkamaks et capri jutt käib ringiratast, puudulik analüüs,

* Samas robbel on kah uustulnuka kohta kuidagi liigvalikuline pimestatus.
*ning pole kumbki kohanud caprit, ning mõlemad ütlevad et just "inimesena ta huvitab". Kuigi loogika järgi kõik ongi juba perspektiivitu.

viimase asja osas asi kõlab nagu psühhoanalüüs pärusmaa -- et just uurida hoora hingeelu.
Kuid seegi on mõlemal ebapädevalt nii jotil kui robel ja pole miskit konsiiliumi tekkimas.

Kõlab jaburalt, et jott sedasi ütleb, aga et robe ka nagu ... ?

robe (või jott, ükstapuha kumb vastab), mis te selle eest saate?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 15:47
Midagi ei saa peale foorumis lobisemise. Miks peaks? Ma ju kaitsen seisukohta, et kõik ei pea olema ostu-müügi tehing. Arusaadav, et see võib olla väga raske mõista inimese jaoks, kelle elu seisnebki ostmises-müümises, aga minusuguseid on tegelikult päris palju.
Caprichosa teeb oma tööd ja on avatud suhtleja. Ma ei ole teda näinud veel kedagi ilma provotseerimata ründamas. Ta kaitseb seksitöötajate õiguseid. Aga teda rünnatakse väga isiklikult ja mulle arusaamatult. Daamidega ollakse viisakad minu seltskonnas ja vajadusel astutakse nende kaitseks välja.
Jah, ka erootika- ning seksitöötaja on daam, kuni ta pole teatud piirist allapoole labaseks muutunud. Caprichosa minu hinnangul ei ole. Ta vaid kaitseb ennast ja seda ma ei saa hukka mõista.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 16:17
ahah, et robbe on siis Rüütlit Valgel Hobusel(tm) mängimas.

Ainult et arusaamatu on see su jaoks et sul on miski veider pime lojaalsus/ustavus capri osas, ning topeltmoraal sellest siis. Kasv6i kui jutt on 5akusest, siis pole sa märkamas tema ebaviisakusi. NIng alati on nii et et sa "ei näe" seda mis nina all.

Just nagu jott kes minevikus valis poole kahe naise vahel.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 16:32
Aga mida Sa täpsemalt ebaviisakuseks nimetad? Et ta ei lase end üha uuesti solvata ja midagi vastu ütleb? Mulle ja enamikule siin ei ole ta midagi ebameeldivat öelnud, tõenäoliselt seetõttu, et me pole teda kuidagi rünnanud. Seejuures ei ole ma temaga sajaprotsendiliselt nõus kõiges, ehkki mõistan ta soovi erootika- ja seksitöötajaid heas valguses näidata.
Oled Sa märganud, et verbaalseks sõjaks siin kipub minema inimeste vahel, kes üksteisele halvasti ütlevad? Ma ei ütle. Sellest piisab, et võrdlemisi rahulikult siin tiksuda. Ja see ei tähenda mingit rüütlit, vaid lihtsalt elementaarset viisakust.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 16:43
Huvitav jutt rahu99 suust, kes on ise Caprit kümnega hinnanud. Kas lootsid selle eest tasuta pirukaid saada? 😆
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 21:12
mulle tundub, et robespierre ei mängi mingit rolli. mõni mees lihtsalt ongi hea kasvatusega ning ei pea vajalikuks laskuda vaidlustes labasuste ja isiklike rünnakuteni.
samuti võiks küsida, mida te selle eest saate, kes te avalikult oma margi täis teete sõimates võõraid inimesi?
rahu on muide sõimanud korduvalt ka teisi saidi kasutajaid, näiteks Karolinat.....ning samuti moderaatoreid, väga inetult ja absurdselt süüdistades. peale viimast foorumi piirangut veidi rahunes ja nüüd uuel aastal uue hooga?
ju siis midagi head ikka saab sellest, vaimse orgasmi näiteks
aga see kümnega hindamine juhtus vast bipolaarses meeltesegadushoos, Dragu
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 22:01
Nädalapäevad tagasi oli ju uudis, kuidas Süüria uuel valitsusjuhil ei kõlvanud Saksa nais välisministriga kätelda ja isegi pildil lasti naispoliitik hägustada.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-13 02:57
dragu rumaluke, tead ju ise ka et tegelikult on v6imalik kellelgi teisel saata seda 10 punktist postkaarti pannes alla kellegi teise nime siin selles systeemis. Need on ka samas ainsad asjad mida anonüümselt teha saab. On seda varemgi öelnud ka su patroon jotteffemm. Sa omistad mulle ehk liigagi suurt suuremeelsust. Sest, miks mina peaks miski hoora pärast kulutama raha ja kymneid kinkima?

eks keegi tegi talle siis kingituse minu nimel.

nüüd aga on robele ka siit kiri ühelt teiselt naiskodanikult siit foorumist

++++++++++ tsitaat
robespierre
2025-01-12 16:32
Aga mida Sa täpsemalt ebaviisakuseks nimetad? Et ta ei lase end üha uuesti solvata ja midagi vastu ütleb? Mulle ja enamikule siin ei ole ta midagi ebameeldivat öelnud, tõenäoliselt seetõttu, et me pole teda kuidagi rünnan

---- spicegirl kirjutab:

Vaidleks siinkohal vastu! Loen caprichosat toetavate meeste kommentaare ja tahaks küsida, kas silmapimedus on nakkav?
Kuidas need kommenteerijad pole märganud, kuidas see caprichosa labaselt imbub kasvõi minu teemadesse, et midagi sitasti kommenteerida. Meelega mustab ja teeb maha. Ma pole aastaid tema kohta kuskil midagi kommenteerinud, ei piltide all, ega käi ka foorumis. Panen imeks, kui keegi mingi teema ülesse tõstab, kus minu kasutajast jutt, KOHE on seal kiisuke75, madleen ja caprichosa! sõna võtmas. caprichosa mõnitab mu välimust, mu pilte, siis meelega kirjutab välja minu olnud kadutajanimesud, sellegi kasutaja millelt praegu kirjutan, mainis ilusti ära.
Ehk, tema kiuslikust teiste naiste suhtes, need silmapimedad ülistajad ei näe?

(Spicegirl)

sama jutu alla kirjutan ma ise ka oma nime. ning kindlasti on veel teisigi.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-13 03:21
capri loogika muidugist on jah veider, et kui ei olda siin siis ju siis on blokeering peal, s.t. sama nagu kärul. nad vist lähevad küll siit foorumist vaid jalad ees välja. Mis on, kas (seks)elu pole või? Patareid tühjad ning akusid pole?
Põhjuseid on mitmeid eemalolekuks, kasvõi et teil pole siin midagi huvitavat öelda, ning on ka midagi muud teha.

Aga jah vot oi oi oi selle 10 punktise eest (kusjuures ma ei teagi et kus ja kellele ja mis foto eest) ma veel saan oma lemmiku käest, ma juba marineerun-kardan-etc...

edu ka slavele hooravastases "talkshows" või meestekoolituses.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-13 07:17
Ma millegipärast ei näe selle Spicegirli postitusi, sh seda tsiteeritud postitust. Ei oska tema teemade kohta midagi öelda, ma pole siin foorumis vist ühtegi ta teemat näinud. Tundmatu nimi.

Naistevahelised konfliktid on siin millegipärast sagedased jah, ma püüan neid ignoreerida. Normaalne mees üldiselt naistevahelistesse kaklustesse ei sekku.

Miks Sind see segab, et mingid kasutajad foorumis aktiivsed on, rahu99? Kaugelt hullem on ju see soolikajama, mida iga teema alla ajama tullakse.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-13 09:46
roberspierre, iga mees ei ole härra ja iga naine pole daam.
Mina ei ole mingi härrasmees. Ei kavatsegi igaühele olla
Ja see vananenud prostituut ei ole ka mingi daam.
Asi pole välimuses vaid maneerides ja suhtlemises. Iga mats võib ju üritada ennast daamiks pidada ja nõuda, et teda nii koheldaks, kuid reaalselt labane olles on see lihtsalt endale külge pandud silt.
Labasus ei ole see, kui prostituuti prostituudiks nimetada. Labasus on ülbuses, tekstide sisus, keerutamises ja eriti selle kõige ajendis. Sa võid ju seda ullikest meelelahutuseks toita oma imetlusega, kuid nartsissistile ei saa kunagi küllalt.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-13 10:22
Slavetodomme
Ei ole tõesti. Teatud käitumine ja hoiak teevad härra ja daami. Aga eeldama peab alguses kõigilt seda, et nad härrad või daamid on, alles seejärel võib kritiseerida.
Sa tood mitmel pool kogu aeg välja mingeid staatuseid, mis muudavad inimese justkui paremaks või halvemaks. "Vana" ja "prostituut" justkui on halvad ja järelikult ei saa sellised olla daamid (ma oletan, et vana vooruslik ja noor prostituut sobiksid daami staatusse ka?).
Jah, labane ei ole daam (või härra). Iseenda härraks olemise eitamine annab võimaluse muidugi teiste kallal labatseda, ehkki ma ei saa kuidagi nõus olla selle väljendiga "igaühele ei ole". Härra kas on kõigile või ei ole üldse, siin pole mingi klientuurivalik.

Aga tegelikuks põhjuseks on siiski Su isiklik vimm Caprichosa vastu, see on ju päevselge. Miks muidu peaks üldse mitte kordaminev naine muidu nii palju korda minema? Foorumis on igasuguseid sõimlejaid, labatsejaid, ülbitsejaid ja targutajaid, aga nemad ei pälvi sellist tähelepanu. Miks? Sest nende suhtes ei ole Sul midagi isiklikku.
Ma ei tea, mis see isiklik on, aga omavahelise konflikti klaarimine avalikult ei ole hea toon mu meelest.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-13 12:19
Vananenud prostituudil on teatud tunnused. See lööb siin kõvasti välja.
Vimm? Noh... sellist jama pole keegi teine siin minu kohta kirjutanud nagu tema. Kui sellele veel ülbus ja mentaliteet lisada, siis pole mingit alust sümpaatiaks. Vimmaks on seda ehk palju nimetada.

Härraksolemine seaks piirangud, mida siis mõnuga ekspluateerima hakatakse. Pealegi on siinne härra nimetus labastatud prostituudi tarbijaks ja kasutusel turunduses, et klientidele näilist väljavalitud seisust luua.
Härrasmees klassikaliselt on midagi hoopis muud ja tõesti, ma pole ei üks ega teine. Eraelus võib inimene olla täiesti viisakas ka endale sellist silti külge riputamata. Ja ei muuda midagi, kui mõni ennast siin vägisi "daamiks" nimetab, sisu sellest ei muutu. Võid endale esitada klassikalised küsimused: miks ja que bono.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-13 12:23
Pealegi on väga ekslik hakata tõesti kellegi valge lehega suhtlema ning eeldada mingit "härrat" või "daami" teisel pool.
Võibolla oled lasknud ennast mõistetest eksitada?
Ma pakun jällegi välja, et pole vaja midagi eeldada ja võiks järgida tavalist viisakust.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-13 12:30
härrasmehelikkus ei seostu tingimata mingite teenuste tarbimisega.
ka lihtsalt viisakas mees, kes seksib ainult oma naisega või ei seksi üldse, võib olla härrasmees.
see tähendab inimene, kes ei tunne tungi oma eriarvamust või ebasümpaatiat väljendada sõimu ja labasuste abil.
aga kliente loomulikult valitakse.
puhtfüüsiliselt polekski võimalik kõiki vastu võtta, isegi kui see oleks eesmärgiks.
ja ''daamiks'' pole end kuskil nimetanud. see sõltub juba konkreetsest mehest, kas ta on kasvatatud naistest lugu pidama või mitte....või upitab oma ego nende halvustamisega, kes tema meele järgi ei ela ega käitu.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-13 13:16
Miks ei peaks valge lehega suhtlema hakates temast parimat ootama? Mina vaatan iga uut tuttavat esimese hooga kui ausat, intelligentset ja meeldivat inimest. Tema asi on seda esmamuljet säilitada või seda rikkuma hakata. Tõepoolest, nii mõnelgi inimesel õnnestub rikkuda, aga üllatavalt paljud ongi seda, mida ma neis näen. Või vähemalt püüavad olla.
Minu meelest see ütlus "nagu küla koerale, nii koer külale" kehtib täiel määral. Kui esimese hooga igas naises litsi ja igas mehes kaabakat näed, siis saadki endale litse ja kaabakaid ellu (st inimesi, kes sind vastavalt kohtlevad). Kui näed härraseid ja daame, siis koheldakse sind härra või daamina.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-13 21:27
Daami või härrasmehe teeb ikka käitumine. Kui austad inimesi siis saad austuse vastu, mis on nende tegelik taust- see ei ole oluline.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-13 21:52
siiani meenutan heldimusega kuidas daam caprichosa daam douchiga mõne aasta jooksul pea igaõhtuselt teineteist viisakalt tunnustasid.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-14 19:40
kapa, ning endiselt alles need "viisakad" vestlused mis capri ja touch vahel, aga ega siis robe-jfjm-dragu jaoks seda ei eksisteeri sest nad lojaalsusest pimestatud "härrad".

ning kui vaja siis kordussaade toimub --- ikka üks ja sama punt 3 moraalilagedat/topeltstandarditega "härrat" kiidavad aastaid takka 1-2 silmakirjalikku krõhvat, kellele ei kehtigi miskid reeglid.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-14 20:17
Mina olen lojaalne vaid kapa strapile.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-14 23:50
roberspierre, meeldivalt naiivne

Ega siis kohe ei pea kaabakas olema. Lase inimesel ennast avada ja näidata. Siinkandis pole isegi sugu tihtipeale tõene... kas usud jätkuvalt?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 15:47
slavetodomme
Igatahes ei torma ma kahtlasele kasutajale tõestama, et ma temast halvasti arvan. Milleks ma seda tegema peaksin?

rahu99
Ma pole kogu foorumit viitsinud tõesti läbi lugeda ja mul puudub isiklik vajadus tõestama hakata, et keegi on halb või hea. Nagu ma kirjutanud olen, siis Sinul ja Slavetodommel on isiklik vimm Caprichosa vastu ja see väljendub teil igale ta postitusele üsna valulikus reageerimises. Ma ei oska öelda, kui õigustatud see vimm võib olla, aga mul ilmselgelt mingit solvumist ta suhtes pole.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 16:47
Tõesti roberspierre?!
Ära tõesti loe foorumit läbi.
Aga vaata, kuidas hoopis see Capri igal pool teemades mu sabas jõlgub... Kui ma lihtsalt midagi kirjutan, ilmub ta varsti ja hakkab oma vana plaati ilana käiama. Nagu väike kutsu püksisääre küljes.
Ma kinnitan, et ei suhtleks temaga meeleldi siin ja ka mujal üldse. Need ilusad jutud on kuuldud ja tema psühhoportree on vaatamata kohaliku tegelaskuju haipimisele läbinähtav.

Arvamustest. No ei pea ka halvasti arvama kasutajatest, kuid ettevaatlik neutraalsus tuleb kasuks.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 17:39
Slave, kui vanalt sina süütuse kaotasid?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 17:41
Mis sul sellest.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 19:02
Mul on tõmblukuga süütus.🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 19:04
Dragul läks esimese kusega, nagu õigel mehel kunagi.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 06:09
robe kirjutas

Tõepoolest, nii mõnelgi inimesel õnnestub rikkuda, aga üllatavalt paljud ongi seda, mida ma neis näen. Või vähemalt püüavad olla.
Minu meelest see ütlus "nagu küla koerale, nii koer külale" kehtib täiel määral.

-------------------------

see sul valikuline reeglistik ja arusaam "kuidas küla koerale, nõnda koer külale". Pole sul veel kordagi pähe tulnud et eks capri käitumine ise annab põhjust, et miks ta kallal võtavad nii mehed kui naised.

selleks ei peagi tervet foorumit uuesti läbi lugema hakkama et aru saada. Ma uustulnukana sain napilt nädalaga pildi selgeks et kus kohast tuul puhub, nähes selle "daami" kraaklemist touchi ja slavega ning veel 4..5 naise ja mehega 2023 talv. Kui hakkasin minevikus tuhnima, siis see vaid kinnitas mu esmamuljet -- ei midagi uut, kõik on sama. NIng praegu on sama. Kahtlen aga kas sind aitab mineviku postituste lugemine, sest sa paned ka olevikus toimuva osas ju silmad kinni.

Mul hakkas silma see capri läbustamine juba alguses (ta foorumi esilehel läbustamine et kustutab-lisab oma viimast postitust 6 korda päevas kõikides rubriikides et foorumi esilehel "viimased postitused" hulgas püsida), mida tegi terve talv 2023, ning siis samal ajal et ah tal kellegagi "arvete klaarimine" ka veel foorumis. See äärmiselt nõme tegevus kestis tal ikka hulk aega mida ta õigustas ja ta hulk varikontosid mis talle kaasa hauguvad ei läinud kunagi kinni. Samas teised said blokeeringuid palju kergemate asjade eest.

Ent siis ka nägin midagi "huvitavat" seoses karolina7777 ümber toimuvaga, ning paaril korral nägin ka caprichosa ümber toimuvat seda ---
Ikka "juhtub" seda et nende kahe "daami" paturegistrit tuletati meelde, et kui nad kukuvad ärplema. Käib arutelu aga siis kui see ühel hetkel hakkas vastu vahtimist daamidele lajatama, siis siis just nende kahe profiili puhul on et mille peale moderaatorid lausa hüppasid kasvõi tunni aja jooksul (nende kurtmisega?) tegelema -- kärmelt teemasse kustutama LEHEKÜLGEDE KAUPA postitusi, ja paturegistri meeldetuletajad saavad blokeeringu.
Ning seejärel on vaikus, või siis korraks liikmetele aetakse näpuga järge kasutajatingimustest, AGA tähelepanuväärne oli see -- neid "daame" teenivad lõugavad oralproffi laadsed varikontod ei lähe mitte kunagi kinni, (oralproff küll on laimanud ning soovinud mu surma, on tehtud sabarakuna jälitajaid etc. ning kes ei ole mite kunagi midagi muud teinud peale lõugamise -- kuid ei miskit reaktsiooni modedel nende osas, kuigi kasutajatingimuste rikkumine on ilmne.

See toimuv no on iseenesest juba kõnekas fakt, toimuva osas ning korduv ajalugu.
paneb mõtlema et no küll on ikka siis neil kahel "daamil" (caprichosa ja karolina7777 patte hinge peal et kui ei saa hakkama muul moel kui et tuleb aga moderaatoreid enda poole kallutada ja vorpida omale räuskavaid/laimavaid kontosid mis ilmselt on kasutajatingimusi rikkumas aga ei nähta? Korduvalt on näha just neid soosiv moderaatorite teguviis. On küll öeldud et erandeid ei tehta, kuid tehakse nende puhul.
Olen selle viimase 12 kuu jooksul kuskil 6 korda näinud seda käru teemadega seoses ja 2 korral capriga seoses. Kuna olen hooajaliselt, siis seega arvan et juhtus isegi tihedamini sellist asja.

(head hommikut eestisse ning edu slavele..... )
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 23:13
Vaene rahu ei saa isegi varahommikul mitte "rahu", ikka mõtleb kättesaamatutest naistest ja peab moderaatoreid kõige kurja juureks.
˅ näita rohkem ˅
1
2