Foorum
1
2
2025-01-10 12:27
psühholoogiliselt huvitav on kindlasti ka fenomen, et ''seksuaalse jumalanna'' ülistused slave poolt katkesid hetkel, kui ühes kirglikus foorumi sõnasõjas selgusid mõningad maailmavaatelised erinevused.
nii et hoiatus naistele....kui juhtute avaldama talle ebasobivat arvamust, asendub seksuaalne huvi halvustamise ja isegi laimuga.
paljud naised muide pigem väldivad ebastabiilseid mehi.
ehk on ka see üks põhjustest, miks slave enam nii palju tasuta lõbujanulisi siit ei leia. aga lihtsam on muidugi teenusepakkujate ''invasiooni'' süüdistada
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 15:36
Minu meelest on Caprichosa oma suhtumiselt ja hoiakult erakordselt naiselik ja see naiselikkus mulle väga meeldib. Naiselikkuselt ei pea ootama sajaprotsendilist tõde, raudkindlat loogikat ega tagasihoidlikkust. Naiselik naine võib vabalt kritiseeirda kõrvalehüppeid ja petta samal õhtul oma boyfriendi, põhjendades seda süütult hormoonide mölluga. See on ärritav ja absurdne, aga samas uskumatult ligitõmbav.
Ja minu meelest on Caprichosa väga aus. Naiselikul kombel muidugi veidi, mis tähendab, et ta on igavesti 25-aastane kaunitar, aga kui ta minu abikaasa oleks, siis ma ei kardaks, et ta mind reedab. Tema vääriline mees olla on muidugi väljakutse, kuid naiselike naistega on see teema alati.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 15:48
Ühed ülistavad, teised kritiseerivad, aga tõsi ta on et kasutaja caprichosa, et jäta kedagi siin külmaks🤭
Ilusat algavat lumist nädalavahetust kõigile😌
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 16:39
Tänan! See selgitab jälle ühte-teist motiividest.

Õnneks ei võeta sinu lahmimist ja keerutamist tõsiselt nagu kirjad näitavad. Minu stabiilsuses ei ole mind tundvatel inimestel kahtlust. Jõudu punnitamisel!

Asi ei olegi "tasulises" invasioonis, kui pigem naiste soovimatuses olla siin hinnalipikute vahel, mis sellega kaasneb.
Minul on hetkel kõik olemas.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 17:12
kui kõik olemas ja keha/hing igatpidi rahuldatud, milleks siis püstitada teemasid nn müüdavuse üle kurtniseks ning halvustada teenindajat, kelle teenusest või elustiilist pole aimugi.... reaalsest kogemusest rääkimata.
ei sind ega kedagi teist ju keegi ei kohusta siin kontot omama, kui mõningate hinnalipikud justkui takistavad tasuta lustijatel omavahel suhtlemist.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 17:28
Imelik on suhtumine, et kui oma inimsuhetega rahul olla, siis peaks totrust lugedes vait olema.

Teema püstitas üks isik, kes erinevalt minust peab sinust lugu.
Kas endal lõpuks paha pole natuke niimoodi pidevalt vassida ning jama ajada? Milleks või kellele sa seda teed?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 17:37
mis sinu jaoks jama või nn müüt, võib olla kellegi reaalsus.
intelligentne mees võiks ju suuta aktsepteerida, et kõik ei ela tema tõekspidamiste järgi?
mind näiteks absoluutselt ei masenda, et keegi kuskil teeb tasuta massaaži, seksi või mida iganes ning tunneb sellest naudingut ja teenusepakkujaid ei külasta😛
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 22:33
Kuna sa ise tead samahästi, kui mina, et sa vassid ja jama ajad, siis küsin uuesti, et milleks sulle seda tegelikult vaja on?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 22:41
roberspierre, sa ei tundu nii kehvake (kuigi jah, vahel on märke sellest), et vananenud kibestunud prostituuti peaksid naiselikkuse ideaaliks endale seadma.
Vassimine, luiskamine, ärplemine, ülbitsemine, meeste vihkamine, õelus, ahnus... kas need on siis sinu arvates naiselikkuse tunnused?
Või vahid tuunitud pilte ja kaotad reaalsustaju?
Siin on kunagi jagatud ka pärispilte. Need võivad su maa peale tagasi tuua.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 00:48
Minu arvates ei saa panna mehe edu naiste seas sõltuma ilusast näost ja suurest riistast. Mõnede eelkõnelejate kommentaaridest aga selgub, et selles ongi edu võti - ilus nägu ja üübersuur riist - naised muud ei vajagi.
Mind naisena see pigem pelutab, kui mees identifitseeib end vaid läbi suure riista. Vahet tuleb teha ka ilul ja hoolitsetusel - mees ei pea olema ilus, küll aga peab ta endast hoolima. Kui mehe välimus peegeldab seda, et ta teab, milline juukselõikus talle sobib, habe on trimmitud, hambaarst pole võõras, riided istuvad hästi seljas, jalanõud ei ole lääpa tallatud, tervislik eluviis toob näole ilusa jume, töö pakub eneseteostust ja hobid rõõmu, siis sellest kõigest on mehel enesekindlalt selg sirge ja rahulolev naeratud huulil ja ta ongi nägus ja kütkestav! Kui mees ei hooli endast, siis ei ole minul veendumust, et ta ka minust hoolib.
Aga see on vaid minu tagasihoidlik arvamus.
Tervitusega,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 01:17
robespierre,
eks see liigne ausus mõne orja tigedalt tagajalgadele ongi ajanud. enne ausat väitlust müüdavuse teemadel oli üksainus suur jumaldamine
ning omal alal professionaalselt tegutsemiseks ei pea tingimata 25 aastane missuniversum olema. välimuse eest hoolitsemine on nagunii elementaarne. aga kui tervitada külalist sekspesus ja kõrgetel kontsadel ning tervituseks öeldakse ''wow!'', siis see on parim kompliment nii et hirmus ''õela ja ahne'' teenindaja juurde tullakse ikka ja jälle tagasi. seda ühegi virtuaalse vihakõneleja kiunatused pole suutnud siiani mõjutada
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 14:10
Slavetodomme
Ma ei jõudnud kõiki neid postitusi siin läbi lugeda, teil on viljakas õhtu olnud kõigil, aga paari väidet kiiresti kommenteerin.
Vanus on number. Caprichosa vaim on virge ja mõte selge, ta tahab veel elult ilu ja seiklusi, järelikult on noor. Ma pole teda isiklikult kohanud ja ei tea tema foorumivälisest isikust midagi, aga siin on ta jutukas ja oskab kirjutada. Sharon Stone, Madonna ja Anu Saagim on kõik lausa üle 60, aga mehed endiselt ihaldavad neid.

Caprichosa pakub erootilist massaaži, nagu ma aru saan. See pole prostitutsioon. Kui ka oleks, siis ma hindan väga inimese tööd, millele on nõudlust ja mida ta hästi teeb. Prostituut ei ole minu jaoks autu amet. Mulle ei meeldi, et suvalised tudengiplikad või üksikemad saja euro eest mingil töllil autos lahti imevad, see on märk labastumisest ja raskustest. Aga professionaalne prostituut on sama austusväärne kui professionaalne psühholoog või õpetaja.

Vassimine, luiskamine jms on suuresti Sinu ja Caprichosa vahelise konflikti tõttu väljaöeldud sõnad. Leppiga ära, te tegelikult olete mõneski asjas sarnased ja arukad inimesed. Võiksite suurepärased sõbrad olla.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 15:42
roberspierre, sa võrdled siin nokut näpuga. Ühed on suured staarid ja teine on vananenud prostituut, kes mängib siin suurilma daami, kes ta teps mitte ei ole. Sa pole teda viimasel ajal näinud? Nojah... Mehed, ja ka sina, ihaldavad seda tegelaskuju, kelle ta on siia loonud. Natuke avaneb ka isiksus siin foorumis ja see on ausam, kui näha libeda jutu taha.

Nagu sa aru saad, pakub ta midagi. Sa saad valesti aru. Ta on prostituut, kuigi ta meeleheitlikult eitab seda. Ma ei saa ka hästi aru, et milleks. Oled, siis ole pea püsti ja profilt.

Vassimine, luiskamine jms ei ole lihtsalt väljaöeldud sõnad vaid käitumisviis ja isiksuse omadused. See pole mingi emotsionaalse puhangu kriitika. Olles temaga juba aastaid siin "arutlenud", saan asju kokku võtta ka. Inimese seisukohad ei häirigi alati niivõrd, kui see mage ja libe keerutamine ja sõnade väänamine pisikeste valedega kuni minu kohta täieliku jama esitamine.

Jah, L. Või Capri. Lepime nüüd ära?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 23:10
Ma pole Caprichosat üldse kunagi näinud. Ja mis seal vahet on, kas ta on staar või tavainimene? Ma olen mõne kuulsusega kokku puutunud, pole nad väga erinevad midagi.
Ka ei ihalda ma teda. Vajan ihaldamiseks reaalse inimese nägemist, puudutamist ja kuulmist. Aga ta on vaieldamatult huvitav ja atraktiivne ning see, kuipalju temast räägitakse, ju tõestab seda.

Caprichosa räägib Su kohta, sest Sa räägid tema kohta. Lihtne ju. 🙂 Räägi ta kohta ja talle head ning ilmselt te oletegi taas sõbrad.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 23:54
robespierre....ma pole eriti kindel, kas tahaks üldse sõprust mehega, kes oma labasust sellisel moel demonstreerib.
matsi tunneb selle järgi ära, et nimetab litsideks ja prostideks naisi, kellega pole iial reaalset erootilist kogemust omanud. vahekorrast rääkimata......ning kellele pole ka vastavat pakkumist tehtud.
viisakas ja mehelik mees kohtleb daamina ka naist, kellega metsikud seksiorgiad maha peetud, olgu siis tasuta või mitte
naljakas muidugi, kuidas ''ebahuvitavast'' naisest huvitujad slavele nii palju korda lähevad
ning eriti närviliseks muudab teda mõte, et keegi võiks mind reaalselt ihaldada...
sest teab, et härrasmehed kohtuvad siiski minuga, mitte mingi ''tegelaskujuga''
˅ näita rohkem ˅
1
2