robe kirjutas
Tõepoolest, nii mõnelgi inimesel õnnestub rikkuda, aga üllatavalt paljud ongi seda, mida ma neis näen. Või vähemalt püüavad olla.
Minu meelest see ütlus "nagu küla koerale, nii koer külale" kehtib täiel määral.
-------------------------
see sul valikuline reeglistik ja arusaam "kuidas küla koerale, nõnda koer külale". Pole sul veel kordagi pähe tulnud et eks capri käitumine ise annab põhjust, et miks ta kallal võtavad nii mehed kui naised.
selleks ei peagi tervet foorumit uuesti läbi lugema hakkama et aru saada. Ma uustulnukana sain napilt nädalaga pildi selgeks et kus kohast tuul puhub, nähes selle "daami" kraaklemist touchi ja slavega ning veel 4..5 naise ja mehega 2023 talv. Kui hakkasin minevikus tuhnima, siis see vaid kinnitas mu esmamuljet -- ei midagi uut, kõik on sama. NIng praegu on sama. Kahtlen aga kas sind aitab mineviku postituste lugemine, sest sa paned ka olevikus toimuva osas ju silmad kinni.
Mul hakkas silma see capri läbustamine juba alguses (ta foorumi esilehel läbustamine et kustutab-lisab oma viimast postitust 6 korda päevas kõikides rubriikides et foorumi esilehel "viimased postitused" hulgas püsida), mida tegi terve talv 2023, ning siis samal ajal et ah tal kellegagi "arvete klaarimine" ka veel foorumis. See äärmiselt nõme tegevus kestis tal ikka hulk aega mida ta õigustas ja ta hulk varikontosid mis talle kaasa hauguvad ei läinud kunagi kinni. Samas teised said blokeeringuid palju kergemate asjade eest.
Ent siis ka nägin midagi "huvitavat" seoses karolina7777 ümber toimuvaga, ning paaril korral nägin ka caprichosa ümber toimuvat seda ---
Ikka "juhtub" seda et nende kahe "daami" paturegistrit tuletati meelde, et kui nad kukuvad ärplema. Käib arutelu aga siis kui see ühel hetkel hakkas vastu vahtimist daamidele lajatama, siis siis just nende kahe profiili puhul on et mille peale moderaatorid lausa hüppasid kasvõi tunni aja jooksul (nende kurtmisega?) tegelema -- kärmelt teemasse kustutama LEHEKÜLGEDE KAUPA postitusi, ja paturegistri meeldetuletajad saavad blokeeringu.
Ning seejärel on vaikus, või siis korraks liikmetele aetakse näpuga järge kasutajatingimustest, AGA tähelepanuväärne oli see -- neid "daame" teenivad lõugavad oralproffi laadsed varikontod ei lähe mitte kunagi kinni, (oralproff küll on laimanud ning soovinud mu surma, on tehtud sabarakuna jälitajaid etc. ning kes ei ole mite kunagi midagi muud teinud peale lõugamise -- kuid ei miskit reaktsiooni modedel nende osas, kuigi kasutajatingimuste rikkumine on ilmne.
See toimuv no on iseenesest juba kõnekas fakt, toimuva osas ning korduv ajalugu.
paneb mõtlema et no küll on ikka siis neil kahel "daamil" (caprichosa ja karolina7777 patte hinge peal et kui ei saa hakkama muul moel kui et tuleb aga moderaatoreid enda poole kallutada ja vorpida omale räuskavaid/laimavaid kontosid mis ilmselt on kasutajatingimusi rikkumas aga ei nähta? Korduvalt on näha just neid soosiv moderaatorite teguviis. On küll öeldud et erandeid ei tehta, kuid tehakse nende puhul.
Olen selle viimase 12 kuu jooksul kuskil 6 korda näinud seda käru teemadega seoses ja 2 korral capriga seoses. Kuna olen hooajaliselt, siis seega arvan et juhtus isegi tihedamini sellist asja.
(head hommikut eestisse ning edu slavele..... )