muidugi saan, Risto. ma olen nimelt natuke naturalist ja st et ma olen ka natuke„kinni“ naturaalses, mittetehislikus. mina tahan nautida teise nahka (minu vastas) ja tunnet, mida nahk minus tekitab. mul naha fetish vms. ja sellist naudingutunnet suudab pakkuda mulle teine inimene, mitte mingid tehnilised lahendused, olgu tehnika milline tahes – inimese nahka imiteeriv, värvi jne muutev vms. see tehnika ei vasta sellele, mida mina tahan ja tahaksin. ma nahalt suhteliselt tundlik. ma tahan tunda midagi sellel ja ka suhelda tahan ma sellise inimesega, kes suhtub sellesse tunnetega nagu minagi. ma ei vahetaks tundeid millegi vastu. kui ma suhtes ei ole, siis ma saan ennast rahuldada ka teisiti.. nt mingite teiste nn jäsemetega.
siiani sain hakkama selleta. sh ma ei välistada minu tahtmiste muutumist. ei ole välistatud, et ma hakkan millalgi ka teisi tehnikaid nautima, kuid mulle tundub, ma tahaksin mh mingit alternatiivi sellele tehnikal - st kui ma tahan tehnikat nautida, siis ma tahaksin sinna nautima ka teist inimest. ma tahaksin mh tema suunamist, tunnetada teist. st et ma ühendaksin tehnika mittetehnilisega.