M avaatasin jah, mõningase hämmastusega, et teemaks on "ei läinud kõvaks". Mul on alati kõvaks läinud (ptüi, ptüi, ptüi). Aga ma pole midagi teemakohast veel kirjutanud ka.
Mul tegelikult mõni naistuttav on olnud, foxy. Mõnega olen isegi voodisse jõudnud, usu või ei. Ja isegi koos olen elanud. Veel hullem, mulle on öeldud, et mind armastatakse, ja seda rohkem kui ühe naise poolt. Ja ka mina olen armastanud (ehkki ma olen siinkohal nõus Hunter S. Thompson'iga, et nii tugevate sõnade kasutamine on ebamugav ja kuidagi poosetav).
Ma arvan, et minu ja NSMi vaidlusmoment tuleneb asjaolust, et ma keeldun uskumast teatud üldistusi ja alavääristan seksi osatähtsust. Mis muidugi muudab mu paariaks ja ma saan täiesti aru, miks NSM tahaks mulle vastu kõrvu anda. Aga ainus võimalus mind ümber veenda, oleks mulle sellise ennastunustava öö kogedaandmine. Sellisel kujul, et ma tuleksin paar nädalat hiljem endiselt vaimustatud vapustusest värisedes oma läpaka taha ja kirjutaksin, et võtan kõik seniöeldu tagasi ning nõustun igaveseks ajaks igavesti NSMi poolt öelduga, aamen. Et seejärel joostes tagasi oma Südaete Kuninganna juurde naasta.
Sellist asja ei juhtu kunagi. Ma jään endiselt suhtlema inimestega sellepärast, et nad on mulle meeldima hakanud enne voodit, ja seks jääb mulle vaid üheks lõbustuseks inimesega, kellega ma tahan koos olla. Neid inimesi võib olla rohkem kui üks, aga kõiki ühendab minu jaoks see, et nad meeldivad mulle kui naised. Mitte kui kehad, mis teatud viisil lõhnavad.