lp. TallinnaTill (no mis nimi see on?

) -
et Budulay avaldas vaid oma arvamust? muidugi, aga sama tegi ju ka Redlight ja teised siin. see jutt siin hakkas jah mujale minema, aga see tulenes sellest, et Redlightil oli oma arvamus "pedede" kohta ja ta otsustas selle teatavaks teha. oli see vale? ei olnud, ta ainult vahetas teemat natuke. taheti ju teada, kas kellelgi on kolmas .. või neljas arvamus selle kohta

või mis?

see, et Budulay ennast „pedede“ teemalisest arutlusest puudutatuna tundus ja jutu oma homoboobiale viis, oli tema enda, mitte minu või Redlighti või kellegi teise probleem. muidugi Redlighti segas tema suhtumine "pededesse" ja ta otsustas siis vastata.
natuke peab ette arvestama sellega ,et siin võivad vastata ka need, kellele taoline suhtumine ja inimeste lahterdamine ei meeldi.
peale selle mulle tundub, et sa ei ole asja jälgimisel olnud järjepidev. minu vastus oli jah Redlighti arvamusega nõustuv, aga see oli otseses seoses Budulay saunateemaga ja selle arendus. niiet ei ole vaja tolle peale erutuda.
kes on see „teatud kontingent“? homofoobidest heterod?

ja minu vabandused neile, kes arvasid, et naised ei tohi siia vastata
muide, ma tuletan meelde, et te olete „vikerkaare“ teemas – ehk on vale koht?? oodake natuke, kuni tulevad need tegelikud „peded“ siia oma arvamust avaldama

siis te saate neilt jälle
ma ei hakka uuesti kirjutama Budulayle- see on ka sulle.