artyboy - sa oled see vant Putin, et kui tema ja temale sekundeerivad veel mingid 7 isikut , peale selle veel siin oma topeltkontodega toksijad , siis tehakse sellest Pravda - kõik ! Ei,teie pole kõik. Samas on siin ka olnud teemades positiivset märgitud teemas püstitatust. Sinu arvamus ,et foorum on kellegi üleskiitmiseks või kodaniku toetamiseks - see näitab juba sinu aju puudulikkust. Foorumis arutatakse teemasid ja mitte konkreetseid isikuid , väljaarvatud need kelmide esiletoomised. Selles osas puudubki tarmukus sinul ja teistel.
Tore oleks kui sa tooksid välja - kes on siin need, pidevalt ja ainult ropendavad ning halvustavad.
Naerjad on rumalad ja targad. Targad ei väljenda seda, rumalad aina selgitavad oma arvamust seeläbi õige olevat ja naudivad teistele väljendades tekstides - näide - artyboy jt. sinutaolised. Samuti ma võiksin ju hakata kirjeldama sind - aga milleks ?
See on samasugune lugu sinuga - sekspoe saitidel on anaaltapid ja siis on jaotis eraldi- geid ja samad anaaltapid. See näitab samuti samuti ajuehitust- milline vahe on siis hetero ja gei anaaltappidel?
Hästi, olgu sul ilusad suured kõrvad - proportsioonis nad sul kehaga pole , sa oled rahul ja mina olen rahul oma välimusega. Milleks peab üldse keegi arvustama kellegi välimust ? Tehti selleks konto ? Tehti suhtlemiseks ja kui suhelda ei osata ning peab mõni ennast nii ilusaks ja targaks , et peab seda kirena siin väljendama- oleks tore kui seda sellised julged ütleksid oma töökohal juhatuselegi- siis on argus.
Mine käi sõjaväes ja saad äkki inimeseks , saad teada et inimesed ongi välimuselt erinevad juba sündides.
Tõmble edasi. On ju näha, kes teema alustas ja kes on seda jätkanud, uuesti- uuesti, keerutades vastamisest mööda. Mis teha, copypaste tüübid.