tore, et sa lõpetad fekalistina tegevuse, see sinu viitamine privaatsõnumite arvule , on siinsel lehel lugejatele kaup- mida keegi pole näinud.
Sa oled nagu lastekirjanik Heljo Mänd, kes ilmutas 4 köidet memuaare, kuid need olid valed osaliselt - kuid tema stiil ja Karumõmmi melu kõigi südameis pole suurt kirjanikku hukkamõistnud, peale ühe kanadalase(vist seal elas) ja kultuurkapital aitas rahastada trükkimist.
Nii on ka sinu hiilgamine kindlasti teatud uustulijaile või mitmekonto omajaile või nende vahetajaile - lihtsalt nauding ja ma ei hakka sinu kirju minu postkasti saadetuid ju siia tõstma - aga need näitasid sinu aju.
Ma ei ole sulle keegi, kallis veel vähem.
Kogu kirjutamise võtsin ette teemades ainult seepärast, et heterod tambivad teisi mõttetult ja kaeblevad teab mille üle, ka lapsendamiste osas. Samas on nad ise kas kapis või heterogeid ja eriti nilbe on kasutada teiste suhtes väljendeid- pede jne. On teatud terminid , mida saab kasutada vaid peale süüdistust ja ka siis on haritud kodanikel õiguspärased nimed , veelgi enam - kui meedias ei ole täpselt teada - kas oli hetero, gei, lesbi, trans, jne. Ei saa ka siin foorumis kleepida kõike üheks. Ei saa ju öelda, et zoofiil on homo, samapalju võib ta olla hetero, jne.
Eesti nimetab ennast arenenud riigiks ja õiguspärase käitumisega.
nt.Istanduses võib suhkurt olla, aga juhtus nii et EV alguses olid laod tühjad, siis ilmusid paberid ja kunagi hiljem suhkur. - nii võib sinu käitumist määratleda ja sinule kirjutajad- see tohutu arv ? nad on sinulikud , sest norm.inimene oleks kirjutanud siia foorumisse.
Mispärast sina ennast sead ETALONIKS ja selleks et kõrvutada siinkirjutajat(....tahab olla ....)- mitte midagi ega keegi ei taha ma olla, selline mõte sinupoolt - näitab juba sinu IQ .
Toon sulle siia värske näite , hetero - desfilles113 - kuulutab , et soovib palju munne korraga omale ja ....- kui see on temapoolest nali , on see samasugune mõtteviis nagu sinul ja tegelikult saidi lagastaja - nii kontoga kui kuulutajana ja huvitav et heterod ei mõista teda hukka ja ka geid ei kiida teda ?!
Selle järgi võib teha teatud järelduse, mis saidil toimub ja millise olukorra parandamise kohta tegin ka ettepanekud mitmes teemas.
Seega, kirjutage ikka FKTSST -tema mõistab teid nagu ka numbrit , 1 - mis tähendab palju
Kena päeva
p.s vastasin sulle , edasi jahu oma õigustustega pimeduses