caribian. Ma ei näe siin vahet meestel ja naistel.
Ma olen 200% veendunud, et ükski mees, keda sa siin kirjeldanud oled ei taha naisi, kes kroonika ees end hõõrutavad või ihas aega surnuks löövad. Kõik otsivad võrdväärset partnerit. Miks peaks sinu poolt kirjeldatud mees lati nii alla laskma ja endale partneri valima alla poole enda arvestust?
Kõik mida sa caribian siin pajatad on tore ja ilus ja võib juhtuda, et mõnele, kes üldse ei tea mis seal "rikaste und ilusate" maailmas toimub, tundub su jutt ka väga mõstiliselt ilus ja ladus.
Paraku kullake, ei ole kõik nii nagu sa siin räägid. Ei ole seal maailmas rikkad lollid rikkad mehed, kes vaid veel lollimaid tibisid enda kõrvale valivad. Seal on väga arukaid ja tarku inimesi, kelle kaaslaseks ükski tibi never ei saa. Sama moodi need erapeod ja muu tilu-lilu. On vaid väikse osa mängmaa.
Tõsisemad ärimaailma haid paraku on väga toredad ja väga tavalised inimesed, keda sa tänaval äragi ei tunneks, kui just sõiduvahend või mantliriie teatud sorti hinnaklassi ei reedaks. Mingit glamuuri ja tibisid ei aja nad kusagil taga. Naisi nad briljantidega ostma ka ei torma. Mis naistesse puutub, siis nad on pöördvõrdelised sinuga caribian. Täiest tavalised normaalsed inimesed.
Ära palun solvu caribian, aga su jutt on täpselt selline nagu mõnel tõusikul, mitte kui inimesel, kes elab ärimaailma tipus.