paarbi, teie arvamised minu arvamusest olid natuke ennatlikud.
vitsaga ei ole siin midagi teha. siin suhtleb sellises vanuses inimesi, kes vitsa enam ei saa (ja ei ole kunagi saanudki) või kui saavadki, siis on nendel selleks teised tehnikad.
kui siinsest temaatikast rääkida, siis teemaks oli vist alateadvus ja unistused.
ja teie huviks olid need, kes tahaksid suhelda või on unistanud suhtlemisest omasoolisega.
kui palju te teate olevat neid inimesi, kes peale pealkirjade midagi muud ka loevad? kui mitu teemale vastavat arvamust te siit saite? vastan? ca 50-st 10-12 vastust, teised arutasid või arvustasid midagi. kui arvestada siinsete tavadega ja sellega, kui palju on neid inimesi, kes millelegi vastavad või midagi teevad, siis midagi tavatut selles ei ole. ja kui te natuke aru saite, siis mitmed viitasid sellele, et tuleks tegutseda, mitte arutada.
mis sellest, et see ei vastanud teie huvile, aga kas sellised arvamused ei tule arvesse? kas see ei anna teile midagi teada? milleks ennast häirituna nendest tunda, arvestage sellega. tundke huvi selle vastu, millest inimesed huvituvad, mida nad arutada tahavad jne.
ja kui ei vastatudki teile, mis sellest? mis me siis teeme nendega? et kui kellelegi ei ole enam arvamusi ja vastata ei taheta, siis tegeleme sellega, et hakkame arvustama neid, kes teemast natukenegi huvitatud on ja arutlevad? teeme nendele märkusi, tahame neilt midagi ja nagu ei taha ka jne?
ma ei saa teist aru
kui tahate teiste suhtumist teada, siis mina nt olen teile vastanud ja see, mida teised siin arvavad, ei ole enam minu arvustada. kui tekib mingeid arutelusid, siis arutletagu. kui mitte, siis mitte.
arvamused selleks ongi, et keegi sellest midagi arvata saaks. see ongi suhtlemine.
kui te ei taha, et siin mingeid teisi arvamusi aretama hakatakse, siis tehkegi see teatavaks. teatage, et teid teiste arvamus ei huvita ja et ei taha teie teemas näha neid, kes tahavad selles teemas arvata midagi muud kui teie arvasite. ja siis enam nad ei tule.
kas te tahate, et ei tuleks?
tegelikult tehke, nagu tahate, aga ma natuke kahtlen selles, et selline tegutsemine teema teistele huvitavamaks teeb või et siis keegi midagi arvata ja arutada enam tahab. ma olen selliseid nn arutlevaid teemasid kui nähtusi siin näinud ja natuke tean, millest ma räägin.
ma arvan ka, et tuleks endasse natuke kriitilisemalt suhtuda, aga vahest tekib mul tunne, et teatud % tegelasi ei tegele enam endaga, vaid teistega ja nende arvustamisega. näiteid sellest on.
ma olen kriitiline ja ma kannatan ka kriitikat ning ma tahaksin, et need teised, kes ka arvavad midagi, seda kannataksid. kas te ei kannata kriitikat?
arutlege teistega. selline kriitilisus teistesse tekitab vastandumisi ja keegi ei taha enam teiega tegemist teha