et mida mina talle pakuksin? suhted on väga isilikud ja ma ei tahaks üldse siin teistele mingeid tingimusi ja nõudmisi seadma hakata.
ka nõuandeid ei tahaks hästi anda. ma ei tea ju seda, kui kaua ta neid tingimus nende suhtes "kannatanud" on ja miks ta seda teinud on. ma ei ole sellest aru saanud. kuna naine oli ilus? nojah. ja siis hakkas peale naise teenindamine jms. selle pärast ma viitangi mehe kõrvade vahele. kui ma tahaksin sellele siin mingeid nimetusi panema hakata, siis ma nimetaksin seda ka mingiks passiooniks (kannatuseks), masohhismiks, altruismiks, alluvussuhteks vms. kuid armastussuhteks? ka võimalik. kui mehele tundub see armastusuhtena, siis see ka nii on. nüüd ma peaksin teadma, kuidas tema naine nende suhetesse suhtub, kas ka nii vs kuidagi teistiti. seda ma ei tea. teame peamiselt seda, mida tunneb see mees ja millega ta suhtes rahul ei ole.
kui me räägime kannatlikuks jäämisest, siis see ongi midagi muud (nimetasin, mis see oleks). siit minu huvi tekkiski - miks sellist suhet kannatati, kui sellega rahul ei oldud. millest tal nüüd puudu on, kui enne ei olnud midagi puudu (vs oli, seda ma ei tea).
et kes on süüdlane? kui nii suhtuda, siis nn süüdi oleksid nii see mees kui ka see naine, kes sellise suhte endale loonud on.
ma ei pea mingil juhul õigeks seda, et ühel tuleks teise pärast ennast alla suruma hakata vms.
kas sulle on teada, et see naine oleks temalt midagi muud (peale asjade jms) tahtnud? kas see, et ta ei ole teinud midagi, muudab ta aseksuaalseks? ma pakkusin siin varem välja variandi, et naisele oli see võimalus ja ta on saanud sellest võimalusest selle, mida ta tahtis. kas mees ka teadis, millised võimalused tal selles suhtes on? tundub, et ei teadnud vs see teda ei huvitanudki.
kas st et naine on süüdi?