Nu kohtumise koht oleneb väga palju mis see kohtumine endast sisaldab. Kas saame niisama kokku, et üldse tuttavaks saada reaalselt või on meil mingi konkreetsem kokkulepe.
Kunagi keegi küsis, et kas julgeksid külla minna. Einoh, kui juba mingi sisemine tõrge on ja kahtlus, siis ma loobun üldse igasugusest kohtumisest.
Mida ma kindlasti ei taha, on mingi autosex või nagu üks pakkus, et lähme kusagile põõsa alla. Kusjuures, ta pakkus eriti huvitavat asja. Et kuna tal autot pole ja minul autos voodikatteid ei vedele, siis et noh paneme enda riided alla. Küsisin, et aga mingi saun või hotell? See kurat maksab nii palju, oli vastus. Saun 200 kr/h on palju? Ausalt öeldes lugesin seda juttu nagu koomiksit.
Ühele, kes ka midagi pirises hindade kohta pakkusin, et ma anna talle 200 krooni, et Sõlest saab selle eest täispaketi juba ja neil naistel tõesti pole vahet kus kohas te asju ajate. Sain sõimata
Mul võib olla veidi ekslik arvamus aga mehed kes ainult tegelevad autosexiga, kus nagu väga vähe võimalusi on asju nauditavalt ajada, ongi sellised, et nikerdavad kuidagi akropaatiliselt ära ja kõik. Samuti, et kui mehel on kahju 200 kroonist, siis minul on kahju oma tema peale kulutatud ajast. Pealegi, neid kes teevad normaalseid pakkumisi on üsna palju. Nende seast valmine on juba omaette kunst. Nii jäävad minul küll need, kelllel probleemid kohaga lihtsalt vastuseta.