romaa – miks sa minult küsid?
arvasid, et ma saan naistest ja nende tegevusest aru selle pärast, et ma naine olen?
vat ise ma ei ole seda teinud.
sind vist puudutas, kui ma neid sente enne siin mainisin?
minu poolest arvutage kuidas tahate, ega teie enda olemus ju sellest ei muutu. mulle tundub see 0,5 senti taga ajamine tühiste asjade ületähtsustamisena ja seda nii naistel kui meestel.
et miks naistele oluline on?
eks neid põhjuseid tuleb otsida samast kohast kus teilgi. ju nad tahavad kellelegi meeldida. teie tahate ka.
samas oleme me teiega ka natuke erinevad - füsioloogiliselt nt ja seega ei ole see, kas teil on +0,5 või -0,5 suuruses riist, naisele enam nii oluline kui mehele.
ma tean, et on mehi, kes oma tulemustele ca 0,5 senti otsa arvutavad ja mind huvitaski, miks seda tehakse
kas see tekitab siis mingi olulise vahe? kas te hakkate selle tulemusena rohkem teistele (nt naistele) meeldima? või on see endale kinnitamiseks, et vat mul on suurem kui temale? te võrdlete ju omavahel
eks see välimus ole natuke tundlik teema nii naistele kui meestele, kuna see on alati enesetundega seotud ja ulatub otsaga psühholoogiasse. täpsuse taga ajamine ja otsimine on ju tegeikult seotud perfektsionismi taotlemisega ja see mitmete hirmudega, sooviga meeldida jms. tahetakse varjata oma oletatavaid „vigu“.