...tulid mõned mõtted...
et kas mees teab mida naine tahab. ta saab seda teada vais siis, kui naine seda teab, mida ta tahab. kas naine teab alati?
ja kui naine teabki, mida ta parasjagu tahab, siis kas see on seesama, mida ta tahtis ka mingi aeg varem või on ehk ajaga tema tahtmised muutunud - mis on vägagi tõenäoline. Inimene on selline kummaline loom, et tema tahtmised ajaga suurenevad.
nu ma saan aru jah, et kyss on et kas mees teab misse naine tahab. sarnaselt võiks ju ka kysimuse seada vastupidi - kas naine teab, mida mees tahab? Aga, kas mees/ naine peab tegema-käituma-olema nagu naine/ mees tahab. Seda võib ju tahta, aga seda ei ole otstarbekas nõuda. See, et teine hakkaks olema -tegema minu tahtmiste järgi on tema vastutulek minule. Loomulikum ja mõistlikum oleks valida selline kaaslane, kes on loomupäraselt selline, nagu ma ootan. Ja veelgi mõistlikum on aktsepteerida kaaslast ja võtta teda sellisena nagu ta on. Et mitte tahta et tema käituks minu tahtmiste järgi vaid nautida tema eripärasust ja tunda sest rõõmu. Mina püüan seda viimast järgida.