Kui siin juba üldiseks hoiatamiseks läks, siis vähe leebem aga siiski ebameeldiv tegevus on identiteedivargused.
Kogu internetis viibitud ajaloo jooksul on mulle vähemalt 4 korda saadetud võltspilte ja üks inimene oli isegi nii ülbe, et esines võltsnime all.
Lihtsalt küsisi pilti, ma ütlesin, tavai, saada enda oma meilile, siis alles saad minu oma vastu. Saatiski mu ühe väga hea tuttava pildi.
Kaks korda on saadetud tuttava naisterahva pildid meili peale. Mida sellega saavutada tahetakse, see on hea küsimus.
Kohtumisel tuleks ju vale kohe päevavalgele. Järelikult on mingi muu põhjus, et miks saadetakse võltspilte.
Nii, et kui te siin jagate oma pilte kahte lehte, siis ärge imestage, kui need ilmuvad kellegi teise postkasti. 50% naistest, kes siin naistega n.ö sõprust loovad (põhjusel, hea kogemusi vahetada) on tegelikult mehed. Üks mu tuttav arvas, et feikkontode alt tehakse n.ö eeltööd. Naisterahvaga naine on avameelsem ja räägib rohkem välja. Saadud info baasil siis järelikult tehakse edasipidised plaanid või kurat teab mis, et mida nad uurivad
Sellest moraal. Ei tasu olla liialt usaldav. Pigem kahtluse korral lõpetada suhtlemine, kui hiljem kurta, et tehti liiga.