anonyym, aga kas sa ei ole enesekeskne? oled sa ise teisega arvestavam, vähem isekas?
kui kasutada sinu väljendatud arvamust, siis kas oma tujude järgi teise laenamine, et ta sinuga oleks siis, kui sina seda tahad ning samas talle piirangute seadmine ei võrdu põhimõtteliselt nende samade nõudmistega, mida sina meestest armukestele esitad. tegelikult küll käsitlesid sina neid nõudmisi, mis sul meestele esitada on, teistpidi etteheidetena - nagu ma aru sain, siis nendeks olid mugavus, kohusetundetus, ainult endaga tegelemine, teise eelistustega mittearvestamine, tulemuseks mitterahuldav seks.
näed kattuvust?
sa nõuad tegelikult endale samu õigusi mida sa ise meestele keelata tahad. ma arvan, et mugav, kohustusteta kähkukas ei oleks sinulegi vastumeelne.
sulle meeldib mugavus ja sa tahad, et sulle mugavustega vastataks. sa otsid seda. veel otsid sa kohustustega mittekoormavat vaba suhet. ütle, kui ma eksin.
kui ma sulle ausalt oma arvamuse ütlen, siis ilma natukestki enesekeskne olemata inimeste vahele armukesesuhet ei tekiks. mina näen seda ni, et sellise suhte toimise eelduseks ongi natuke pohhuismi kummaltki poolelt, see on mõlemapoolselt tegelikult ebamugava olukorra - armukesesuhe seda siiski on, ajaga muutub iga selline suhe natuke koormavaks - mõlema jaoks võimalikult mugavalt lahendamine, kummagi isiklikku vabadust piiramata.
vastuoluline koht on siin see isikliku mugavuse ja vabaduse kokkusobitamine teise poole mugavusega ja samasuguse „vaba“ olemise tahtega. piirangute seadmine samas ennast ja teineteist mitte piirates. mina seda otsitud vabadust siit ei leia.
p.s - mis on kohustusteta kähkukas?