Kurb on seda seltskonda üleüldiselt siin vaadata, enamus on ainult saama peal väljas, siis tulevad need kes tahavad kingitusi, kuigi pole veel jõulud ja siis on lihtsalt igasugu pervod, pmst siit leida kedagi kellega lihtsalt aega veeta koos kvaliteet aega, selliseid on aga üksikud, enamus ikka omakasu ja saama peal, jube haige koht see iha ikka küll, mis puudutab kokku saamist ja kellegi mitte kohale ilmumist, siis siin on väga palju neid kes puhuvad jutu mulle.
Ja nendest naistes ma ei saa vabsee aru, kes kingitust ei saa ei viitsi liigutadagi, mehepojad peaks ka panema endale profiili kirja, et ei kohtu ennem naisega, kui too on teinud ülekanne a-la 100-500€
Et saaks siis sinule, kui naisele anda sealt pool, ma ei oleks elu sees, uskunud, et Eestis elavad naised müüvad endeid, kui litse, see kingituse küsimine on ümber nurga jutt, kurb kurb kurb
Vähe on neid siin, keda need kingitused ei huvita, mind kah ei huvita need, mina hindan inimest isiklikult mitte tema rahakotti, siit ma ma vist täiesti tavalist naist ei leia, kõik vaid litsid, libud ja pervod, hinnasildid endile kaela riputanud nagu poes mannekeenid 😀😀😀