netisuhteid? siin ei ole vist sellel vahet, kus kellegiga suheldakse. naised jäävad samaks ka muudes olukordades.
ma arvan nii, et kui enne "seda" natuke mõelda ja tutvuda ka nende muude võimalustega (st tuleb endale selgeks teha, kas teine võiks peale "seda" olla veel suhtlemisest huvitatud), siis ollakse nendes arusaamades natuke vabamad (vabanetakse muudest ettekujutlustest, mis tekivad) ning siis ei teki vast ka selliseid häirivaid mõtteid. kui midagi peaks veel üllatuseks jääma, siis võib ka häiritud olla. muul juhul oleks hea toetuda enda intuitsioonile. ja loogikale ka muidugi. vahel on mehed natuke teistsugused kui naised.
uman - sul on naistest huvitav arusaam, lihtsalt imesta
Barb - mis puutub sellesse eemale peletamisse, see võib nii olla, kuid ei pea olema. mina pean seda müüdiks. samasugune müüt nagu see kättesaadavaks olemine jms. kui teha endale suhtlemseiks mingid reeglid ja pidada nendest kinni (enda vastu tuleb ausaks jääda), siis ma ei näe põhjust, miks peaks see teist eemale peletama. kui sina indiviidina ja naisena teisele huvi pakud, siis ta seda ei tee ju. kui peakski nii minema ja ta eemaldub sinust, siis ongi ju parem, et midagi muud sellele ei järgnenud. ei ole ju vahet, kas sa oled selle üle õnnetu praegu või pärast. see on minu arvamus.