...mul viskab vaikiselt juba üle lugeda kibestunud meeste kirju.
Kui ei vasta neile samaga nagu nad ootavad, siis tuleb ilgelt häbematu kiri vastu stiilis-"saan aru küll, oled kibestunud mammi", "valetad iseendale oma soovide kohta", "elad suure pettusega" jne...
No kuulge olge normaalsed ah. Miks peaks naine tahtma iga kirja saatva mehe voodis maanduda????
No ausalt. Litsi töö eest makstakse, minge ja olge ja tehke ja mida iganes. Mul ju ometigi on öigus valida????? Ei ole mingi pirts, ka ei ole mingi eri iludus, aga ikkagi on mul öigus oma soovidele ja ihadele. Minus on minu "mina" alles ja ma jätkan sama teed pidi. Tehke oma abikaasadega mis tahte ja nöudke mis tahate, aga kuna mina pole kellgi oma, siis teen mina mis tahan.
Siit on leitud toredaid inimesi küll ja leian kindlasti ka edaspidi, aga mingid endast ülihästi arvavad mehehakatised mingu oma ideaali otsigu mujalt, sest iga normaalne inimene jagab, et ideaali pole olemas. Samas on haige vihastada naise/mehe peale, kes pole nöus seksima sinuga, kuna sa pole tema jaoks midagi erilist. Minge otsige see, kelle jaoks olete eriline. Igaühe jaoks on keegi. Elu ongi mägede ületamine, kui köik oleks liiga lihtne, siis te jäksite tossikesteks, keda keegi kunagi ei tahaks niikuinii.
Aitab lobast, otsige probleemi endas, enne kui kargate vöörale peale!!!!!!