Simbake, oled vist ise asjadest valesti aru saanud. Mehed otsivad siit tutvuseid ja seksi, koostegemise põnevust. Vaevalt siin keegi otseselt otsib endale abikaasat, seda otsivad rohkem naised. Kuna interneti majandus on oma uudsuse paljude jaoks minetanud, ka minu jaoks, siis ma tõesti tunnistan, et ma ei viitsi neti naistele pühenduda. Neti tutvused on nagu tramm, koguaeg on uus peatus, uued inimesed tulevad peale ja vanad lähevad maha. On siis mõtet pühenduda?
Netis istuvate naiste meelt lahutada, neile huvitavaid kirjakesi kirjutada ma ka ei viitsi, sest mulle ei anna see peale ajaraiskamise mitte kui midagi. Lahe kui keegi su meelt lahutab, iha avades on postkast kirju täis, isegi mingil hetkel on see tüütav kui peab neid lugema. Mulle pole siin 3 aasta jooksul mitte üksi naine kirjutanud. Tähendab ma ei paku ühelegi naisele huvi, reaalset huvi ju ei paku. huvi püsib niikaua kuni mina seda üleval hoian, kui mina tüdin, on ka suhtlus läbi. Mingil hetkel saab ka lollim mees sellest aru. Edasi ma taidlengi niisama. Aga neti naisi ma tõsiselt ei võta enam päris ammu.