Ma nüüd olukorra üksikasju ei tea, eksole, aga hüpotiseerin veidike.
Dalhia, võibolla mees nägi, et naine soovib oma elu muuta ja mõtles, et järelikult pole ta oma eluga rahul. Võibolla tahab koguni muuta tutvusringkonda, ehk inimesi, keda tunneb ja kellega suhtleb ning otsida pigem uusi (mees)tuttavaid. Mehele võis tunduda, et temast naisele ei piisa. Siis on erinevad võimalused: mehe suhtumine ei muutu; mehele need muutused väga ei meeldigi; mees üritab rohkem tähelepanu võita; mehes tekib trots ja uhkuseraas, et kui temast naisele ei piisa, siis sõitku seenele; jne.
Kõlab etteheitvalt ja pole nii mõeldud, aga lihtne küsimus - kas mehe jaoks jäi aega?
Ma ei mõtle aega “24/7” (erakordselt loll väljend, v.a. tankla lahtiolekuaja puhul, sest teisele poolele tundub alati olukord “0/0”), vaid piisavalt teise poole vaatevinklist.
Ma ei taha sellega öelda, et naised peaks meestel järel jooksma, sest üldiselt jooksevad nad valede meeste järel
. Ma tahan öelda, et vbl selle elu muutmisega tõukas naine meest mingil määral endast eemale ja nüüd on vaja märku anda, et suhe mehega ei olnud see aspekt, mida naine soovis muuta.
Liitun ka eespoolt kõlanud arvamusega, et mehele võib avaldada muljet, kui naine soovib temaga suhelda. Sõltub ilmselt mehest, aga minu puhul küll.