loen ja surun muiet endas tagasi.
kui ikka ei saada aru sellest, et midagi valesti tehtud on ja et oma nn käibenumbritega (olgu selleks üheöö suhted või midagi kauakestvat) kiitlemine ei sobi haritud mehega kokku ega meeldi ka naistele (nii sa mehisust ei näita), siis sellise tõsiasja tingimusteta tunnistamine ja selgeks õpetamine mehele saab olema väga vaevaline, või suisa mõttetu. järelikult räägime teistsugustest väärtushinnangutest.
ja ma ei räägi ainult arvudest, vaid ükskõik millistest vast võetud võitudest, millest teistele rääkima kiirustatakse. kaalul on usaldusväärsus. kas tõesti kaalub mingi ühekordne tunnustus, teiste endaga võrrelda saamine, võistlemine ja võime mitmega sugu teha teised väärtused üles?
see ei ole turn on. mahajahutav. see ei näita head kasvatust ega ole ka hea toon.
ja siinkohal ei paranda asja ka see, kui tulemust muuta. siiski manipuleeritakse mingite arvudega, mille taga seisavad reas inimesed, mingid teised isiksused, oma isikuomadustega. kui toorelt seda lahata, siis on tegu käibeandmetega.
see, kas näidatud käive jääb ootustele alla või mitte, ei muuda seda asjaolu, et käive jääb käibeks. meest selle sees enam teiseks ei tee.
mõeldamatu.
ma mõistan seda, et mõne ebamõistlikke väljakutseid otsiva, väheharitud, ebakindla ja sellise mehega suhtesse laskudes nt tema seikluste kaudu endale ülekanduvast tähelepanust ja teiste meeste/naiste tõusnud huvist intrigeeritud naise jaoks võib see tema tõusu mõjutada (kui ego tõusu vajatakse nt), aga ma arvan, et enesekindla, iseendale toetuva, haritud, tuleviku kindlustamisele häälestatud, korraliku kasvatusega, promiskuiteeti mitte tunnistava naise jaoks on sügavama huvi teke sellise mehe vastu ilmselt välistatud. perspektiivitu catch.
võib-olla siis, kui mõtlemine väärtushinnangute tasemel põhjast läbi ja uuesti üles tõmmata, sellele uus jõud alla saada ja sellisest stagnatsioonist suhetes väljuda, on see ehk veel mõeldav ja võiks huvi uuesti tekkida ja teised naised (listis olevatele naistel lisaks) sellist meest vaatama hakata, aga seni.. ...
see on üksildane elu nii mehe kui naise jaoks.
siin annaks mingi sotsioloogilise taustaga uurimuse selliste meestega läbi viia ja selle jaoks neid kasutada, sotsiaalselt nendega tegeleda, aga mitte rohkem.