võtaks palli ja teeks sellega ühe tagasisöödu palli platsile löönud mängija suunas.
ma tahaks sulle midagi ette visata, loovus.
kui praegu neid naiste reaktsioone sinu suhtes mõõta ja sinu käitumisega arvestada, siis mulle tundub, et sinu väljavaated samal väljakul mängu jätkamiseks on pigem kesised kui head.
see, mida sina külgelöömiseks nimetada tahad, on minu arvates pigem „viisakas“ märguanne sulle selle kohta, et sa teed naistega kontakti luues mingeid valesid liigutusi, tekitades neis ebamugavust. võid teha neid liiga vara ja vales kohas või täiesti vale isiku peal. sa ei jälginud teiselt tulevaid märguandeid, ma arvan, või olid su reaktsoonid aeglustunud ja mitte enam nii teravad.
erinevalt sinu poolt enda käitumisele antud hinnangust võibki keegi pidada seda liiga kleepuvaks ja häirivaks. võisid tõugata teise eemale.
kui mehe reaktsioonid maha käivad (natuke alkoholi pidi ka vist vereringes olema) ja ta ei märka kohe tagasi tõmmata, siis võib ribide vahel sihitud kotist siin abi olla ja ta tagasi meelemärkusele tuua.
sa vist püüdsid selle kotiteema mingisse naljavõtmesse keerata?
ma ei tea, võib-olla sulle meeldibki rohkem palliga paigal kõksida ja osavust sedasi harjutada ning sa üle platsi söötusid ei tee ja eriti tõsiselt kedagi võtmas ei ole, nagu sinu käitumisest võiks arvata, aga kui sa ise ka seda kõike, millest sa kirjutasid, sama tõsiselt võtad ja oled seda meelt, et sa oma isiksusega ja erilisusega, mitte aga oma käitumisega, naistele sellist mõju avalda(si)d, siis peaks mõtlema hakkama.
võib-olla polnudki asi sinu sarmis. ja võib-olla oli see kotiteooria sul/teil vaid eneste ego tõstmiseks välja mõeldud.
ma pigem usuks seda varianti rohkem.