Vastus teema algatajale:
Kui oled ööklubis, teed paari kuuma tantsusammu ja lõpetad pidustuse vola sexiga, siis kas oled enne seda tema CVga põhjalikult tutvunud, muu eluloo läbi uurinud, teadusest, kinost filmidest, raamtutest, hobidest ja huvidest pikalt rääkinud? Kaldun arvama, et mitte. Kõik toimub lihtsalt said inimesed tuttavaks, mõlemal soov üksteise originaalsete ihuliikmeega tutvuda ja naudin. Kõik!!!
Kes väidab vastupidist, see pole lihtsalt seda tüüpi inimene, kes ööklubist peale paari nappi sõna kunagi kellegiga kaasa läinud. Aga seda nimetan mina juhusexiks või üheöösuhteks. Ma pole siis kunagi tulnud selle, et arutleks tema kui hea vestluspartneri üle, või tunneks huvi mis poliitiliste vaadetega ta on.
On iha, on soov, on sex ja tuleb hommik, mis jätab kõik seljataha. Vaid paaril korral on hommikul tulnud teemaks, et äkk kohtuks kunagi veel. Sellest vaid mõne üksikuga on ka seda juhtunud. Üldjuhul on tegemist ikka juba kellegiga suhtes levate inimestega ja se sex oligi vaid aja ja ruumiga piiratud.
Mis ma ihas teen. Siin olen väga konkreetsete huvidega ja siis huvitab mind pigem selle inimese teadmised, soovid ja oskused antud teemas.