enne defineeri privaatne. enamik peetud kirjavahetustest, kuhu ei ole segatud teisi isikuid ja mille sisu ei ole teistele avaldatud, on privaatsed. erakirjavahetus. oleneb sellest, kuidas sa ise privaatsust käsitled.
teiseks arvan, et selline küsitlus kutsub pigem üles silmakirjalikkusele kui aususele.
kui küsitleja ise oleks enda vastu aus, siis saaksid ka vastused sellele küsimusele olema teistsugused, aga praegu peab ta seda ausust veel endas otsima.
peale selle tundub mulle, et siin otsitakse taga mingit süütundealget või otsest süüdlast(?), kui seda üldse eksisteerib. keegi on või peab olema vastutav selle kirjavahetuse eest, aga kes. kas pelgalt ühe kirjavahetuse alusel saab kellegi süüdi tunnistada ja kui, siis milles? abielurikkumises? kellel lasub suurem vastutus? kas see lasub esimesena kirjutanud isikul (nt oletame, et abielumees alustas kirjutamist) või kuulub kirjale vastates süü automaatselt poolitamisele ja enam pole vahet, abielurikkuja oled ikkagi?
teine variant - tegu on endas tekkinud süütunde vaigistamisega, otsitakse endas vastuseid.
mul tekkis kiusatus veel ausamalt vastata, aga ma ei tee seda.
mis suhtumisse puutub, siis isiklikult suhtun erinevalt. minus kutsub see esile pigem ebamugavaid kui meeldivaid tunded ja seega kaldun olema tauniv ja ise neid ei algata, aga seda peab isikute kaupa eraldi vaatlema. oleneb asjaoludest.