mikhan - ma saan aru, et sul on tahtmine natuke provotseerida. tegemist ei olegi pahandamisega. mind huvitab see, mis see sinusse puutub?
kuna ma ei saanud seda vastust, mida ma teada tahtsin, siis ma uurisini temalt. ehk ma tahan käitumist parandada vm? kuidas ma saan seda teha, kui ma ei tea, milline see on. mulle ei räägitud sellest midagi, tehakse mingeid ültistusi.. näidatakse selle peale ja teise peale, kuid midagi muud sealt tulems ei ole. ja selle pealt, mida teine ei tea, peaksin mina hakkama siin mingeid oletusi tegema? vabandage, kuid mul on ka midagi muud teha kui teiste teadmisi ja mitte teadmisi analüüsima hakata. mulle tundub, et kui kellelgi on midagi minule ütelda, siis ütelgu mulle. kui ta ei ütle, siis ei ole minul selle teadmisega, et temale midagi tundub, ka midagi peale hakata. mida me siin väitleme kui me ei tea sedagi, milliste väidetega ma peaksime väitlema hakkama.
ma ei hakka järeldama midagi mittemillestki. järeldama hakkan siis, kui mul ka mingid teadmised on ja neid mul ei olnud. ju siis ei tahetud, et ma teaks. ehk on see nendele huvitavaks mänguks, mind sellised mängud huvitanud ei ole.