misha.
„ja ma ei räägi praegu sellest, mida mees peab tegema, vaid sellest, mida võiks teha ja mis oleks kasulik nii temale kui naisele.“ - seda lõiku lugesid?
olgu, loed ja siis tekib sul kohe mingi seos ....minuga? kuidas sellised seosed sul tekivad, ma ei saa aru.
kas sa ei tahaks mulle veidi oma loogikat selgitada?
minu teada ma pole siin ainuke naine, kes teie (see puudutab ka teisi mehi, mitte ainult paari isikut) käitumisega rahul pole.
ja miks mina? ma ehk räägin sellest kõvema häälega ja võtan nendega ka midagi ette, räägin sellest rohkem.
ma arvan, et siit on tekkinud ka see arusaam, nagu ma tegelekski siin ainult enda probleemide lahendamisega.
ei, see ei ole ainult minu probleem.
see, mida ma siia sulle kirja panin, on minuga seotud vaid sel moel, et ma olen kogu aeg olnud arvamusel,
et enda hoiakutega ja käitumisega tegelemine (eriti selle osaga, mis puudub naisi ja nendega suhtlemist) on teie endi huvides.
millisele küsimusele ma sul veel vastama pidin?
küsimus oli:
2011-12-12 22:55:40 miks peab mees naisega hästi käituma, seleta ära. sa muudkui ruigad kuidas naistega käitutakse halvasti või sinuga siis või, mida see annab mehele kui mees oma käitumist muudaks.
ma vastasin sulle, millist kasu te saakiste sellest, kui te oma käitumist muudaksite. te võiksite käituda hästi, sest sellest oleneb teie endi heaolu. kui te tahate, et teil oleks hea olla, siis jälgige, kuidas te kellegagi käitute ja kui sellega ei olda rahul, järgige seda teadmist. ei ole ju midagi rasket?
te tahate seksi ja osad teist tahavad ka naistelt mingeid tundeid, hoolitsemist, lapsi jne, aga te ei saa seda saama naistelt, keda te juba suhtlemise algul halvasti kohtlete ja alandate (olgu see verbaalne solvamine või kehaline alandus, vahet ei ole). aga kui naine on rahulolev, siis olete seda ka teie, teie lapsed jne.
nii et kas poleks mitte parem kohe targalt käituda kui pärast hakata seletama, miks nii tehti?
ja ma ei rääkinud teadlikult käitumisest selles võtmes, et „peab“....valisin selleks „võiks“.
ma võtsin oma kirjutises aluseks selle, mida võiks tahta teha mees ja kuidas ta võiks naisega olla, kui ta tahab temaga võrdset suhet ja samas ise rahul olla.
minu arust on see meeste poolt tehtav. mina ise pean seda osa suhtlemises nii elementaarseks, et mul ei teki siin vaidluskohtagi, aga ju siis on siin teistmoodi olnud või kasvasid osad teistmoodi kodudes.
ma ei saa teha kellelegi kohustuseks suhelda teistmoodi, kui ta oli enne harjunud seda tegema, kui see on tema kasvatusega vastuolus. ma saan ainult pakkuda variante ja nii ma kirjutangi, mida teha, et oma eluga rohkem rahul olla ja kuidas olemasolevaid suhteid parandada. kui tahate teada, miks teisse nii suhtutakse (osad halvasti st) ja miks teiega rahul ei olda, siis jälgiga, kuidas te nendega käitunud olete.