ära m.o.t.t - ita siin midagi veel. mul ei ole teemat sulgenud
et siis vastavalt ENDA vajadusele ja äranägemisele.
no see arusaam, et sina teed seda, mida ise heaks arvad, on jah lihtne. sellest pole kellelgi raske aru saada.
sa saad olla omal tahtel labane või veel labasem - või on veel variante sinu puhul?
sa tahad nii banaalsete argumentidega siin midagi paika panna? arvad, et ma tulengi sellega kaasa, ainult selleks, et sa saaksid oma m.o.t.t-i kirja visata ja edasi minna?
ei ole see elu ja suhted midagi nii lihtsalt paika pandavad, et muudkui surud oma karpi, silt peale, kapi otsa ja „tehtud“.
väga ENESEkeskne lähenemine sul.
aga kuidas on teiste vajadustega ja nende ootustega võrdse kohtlemise osas?
kas nendega arvestamine käib ka ainult SINU (?!) vajaduste järgi?
et kui SINULE pole praegu oluline, et teisel hea oleks, siis sa otsutadki, et praegu tal ei pea olema ja kohtled teda nii nagu ta sulle ette satub ja ise paremaks pead, nii kuidas sinu arvates just talle vajalik ja kasulikum on?
a la kohtlen praegu sind nagu kaltsulappi, solvan ja alandan mitut eri moodi, kui see mulle vajalik peaks olema, aga kui enam kasulik pole nii teha (võib ju sind veel kunagi vaja minna, kaltsulapina), siis tuleb teha sinu puhul teine otsus ja eelmisest loobuda - hakata heaks.
ja sama kehtib siis, kui tekib teine oht, et sind ennast enam korraga ei vajata või siis selgub, et sind ainult kasutatakse /kasutati enda huvides. siis alles tuleb sulle korraga meelde, kuidas peaks ise käituma ja vahel käitudki siis nii, nagu teine vajab ja tahab.
või kuidas?enne on teine sinu kaltsulapp ja siis kui sama kohtlemist tunda saad, oled „hea poiss“?
ma pakun, et seda „teen seda, mida ise tahan“ suhtumist sul eriti ei tolereerita ja normaalses elus ei eksisteeri seda, et keegi ainult sinu tahtmist tegema hakkab.
ja mis puutub veel labasusse, siis see ENDA vajaduste meelde tuletamine siinkohal on sinu poolt praegu jultunud käik.
alatus tegelikult. kahepalgeline vastus mehe suust, kes veidi aega tagasi kirjutas halvustavalt kraaklevatest koolipoistest/-vendadest ja pani imeks, miks naistele meeldivad ropud ja labased mehed.
sa oled mugavalt moraliseerivaks muutunud. kui peab vastutama, siis alguses poed ise peitu ja osutad teiste peale, et nemad tegid, aga siis hakkab selguma, et tegelikult ise teed ka ja saab teada, et oled oma kaskikmoraali taga teistest halvemaidki tegusid korda saatnud, aga olulisem on ju see, te teised ei teeks. endale leiad alati „alibi“ - sina saad nii teha, sest see on su ENDA huvides.
seega istub kahepalgelisus ka su loomuses. ees meeldiva olekuga, aga selja taga kavandab sulle veritasu.
nii et sa kas oledki oma sisult nii labane ja ebakindel nagu sa teiste puhul arvanud oled ja oma tasemelt sama madalal kui need koolis kraaklejad või oled teistsugune. tundu, et siiski ei ole.
minu arvates on kõik mehe enda teha, kui ta ainult ise tahab. ka hea käitumine naistega on enda teha!
kas sulle ei taotud kodus pealuusse seda, et tuleb teisi austusega kohelda ja à umehelikult käituda ja seda mitte ainult meestega omavahel olles, vaid ka naistega suheldes? ei tulnud koduse kasvatusega seda kaasa? kus see õiglustunne sul praegu on? või muud tunded?
praegu sa lood juba suhtlemise alguses omale teise isiku suhtes mingid õigused - st need õigused, mida sa ENDALE tahad ja siis tahad, et need ka omaks võetaks ja loobutaks siis kellegi (sinu) kasuks omakorda ENDA vajadustest või mida sa tahtsid? ja kust sa võtad endale selle õiguse kellegi teise eest ise mingeid valikuid teha? kui see, mida sina kasulikumaks pidasid, teisele ei meeldi, siis on mis? et siis on tema oma asi, mis teeb ja loll on, kui nii arvab?