ja oma võrdõiguslikkuse teema võid kõrvale jätta, sest kontekst, oli teine.
võrdsete õiguste taotlemine naistele on õigustatud ja siin ma ei hakka vaidlemagi, aga teemaks olid pigem võtted, mida sarnases olukorras, aga erinevate jõuvahekordade korral enda positsioonide kindlustamisel kasutatakse.
kui võrrelda mehe ja naise tegutsemist, siis mehe poolt olid selleks jõuvõtete kasutamine, pidev võistlemine, naise ründamine mehega võrdselt positsioonilt. nagu kahevõistlus kahe mehe vahel või ühe mehe ja mitme mehe vahel.
st et siis jõud (seda kas on või ei ole... kui ei ole, siis sa ei võida mind), võimu kindlustamine.
võimekus ja võimukus on minu arust erinevad asjad.
see, kuhu mina praegu sihin, on oma tahtmise agressiivne pealesurumine, olukorraga kohanematus/leppimatus, paindlikkuse puudumine, tundetus, sihilikust toorutsemisest jne. asi on selles, milline lähenemine naisega suhtlemiseks valitakse. räägin vägivaldsusest. sest on see midagi muud kui vägistamine? pole oluline, kas grupiviisiliselt või eraldi.
peale enda vastas oleva isiku tuleks muuhulgas hinnata ka kogu olukorda tervikuna - et kas ollakse võrdses seisus või mitte, millised vahendid on saadaval, mis oleks õiglasem - ja siis vaadata, milline positsioon endale valida.
või endiselt leiad, et vahekord oli sama?
ma võin kasutada nn mehelikku loogikat ja olla temaga võrdne (sama arukas jne), aga ma ei ole sellegi poolest mees. või olen? loogika omamine segab vist naiseks pidamast?
sa kasutad oma tekstis palju mehelikku loogikat, aga neis puudub arusaam naiselikust loogikast.
kui minus oleks olnud rohkem meest, nagu sa pidevalt tahtsid, siis ma oleks vist ka vastanud sinu poolt ette antud eelistusele - s.o ole „tugev“, oleks suhelnud kui võrdne võrdsega, aga siis oleks su ninaluu sellise teksti peale nagu sa siin minu puhul kasutad ka ammu murtud olnud. aga kuna ma pole nii „tugev“, siis ma olen pidanud teistmoodi hakkama saama - st kasutama enda kaitseks teisi, n-ö naiselikumaid vahendeid.
nii et mingit moraali pole sul vaja selle koha pealt mulle lugeda ja parem, kui sa naiste eest sõna ei võtaks.
kui sa ei saa aru, siis nii vastagi.