nsm, naisena ma saan sinu häiritusest ülimalt hästi aru ja sellest ka, mida sa käitumise poole pealt meestelt ootad ja mida sa taotled, aga sinu tegelikud motiivid selle teema tegemisel ja eriti minuga seoses (paistab, et te ei saa siin endiselt sellest mööda vaadada) jäävad mulle arusaamatuks. see poleks nii, kui sinu praegune tegevus siin poleks veidi vastuolus selle jutuga, mida sa teises teemas mulle vastu kirjutasid. kui see praeguseks kustutatud teema oli algatatud, siis ma teadsin, mida ma nende meestega teen ja mis kasu ma sellest endale tegelikult saan. mul oli oma siht ja ma tahtsin ajada asja omal moel ning osaliselt sain ma ka probleemi ise lahendatud, aga sellesse teemase sekkusid ka mitmed teised isikud, keda see ei puudutanud, aga kes oma arust teadsid kohe, mis kuidas ma peaksin edasi tegutsema, kuidas olid lood nende meestega ja mis siis mulle kasulikum on.
sealhulgas olid ka sina. sa tulid sinna arvamusega, et miks ma seal vaidlen ja ärritun selle peale, mida vaimselt alaarenenud isikud teevad. praegu aga oled sina see, kes on ennast üles ärritanud sellest, mida mingid rumalad mehed kusagil kokku kirjutavad ega suuda aru saada, kuidas saab keegi nii käituda jne. tundub, et sa andsid mulle soovituse loobuda, aga ise ei suutnud seda pidada?
tegelikult sa meeldid mulle, sest ma olen ise olnud samasugune vaheleastuja ja saan sinust seega ka aru, aga ma kirjutasin sulle siis, et minuga on ok ja mulle pole kellegi tuge siit pakkuda vaja. olen enne saanud ise hakkama ja saan ka praegu.
täna või homme oleks ma ise lasknud selle teema kustutada, aga keegi sai minust ette.
ma olen rängemates olukordades olnud, nii et sellised ärplemised ja ärapanemised mind ei heituda. isegi kui teema tegija taotluseks oli mind sellega solvata, halvustada ja litsiks alandada, siis minu poolt ei olnud mingit solvumist. polnud selleks aegagi, sest ma olin orienteeritud teistele, minu jaoks palju olulisematele asjadele (mitte et ma solvamist kuidagi soosiks, seda mitte).
pean juurde lisama, et ma ei ole mitte häiritud selle teema olemasolust siin ega ka mitte nendest paarist valelikust klounist, kes ennast üleval pidada ei osanud, vaid praegu paneb mind pigem nördima selle teemaga seoses toimuv vastuoluline selgitustöö ja eriti see, et siin mainiti muuhulgas ohvriks olemist. ma ei ole selle teema ohver ja ei tunne ka ennast nii. pigem oli tegu ohvripoolse haleda enesekaitsega, mis siis suunati minu vastu.
ma arvan, et te saite asjast veidi valesti aru. siin poleks vaja keskenduda mitte minu isikule ega ka nendele mitte paarile (vabandust kui arvan, et minu jaoks ebaolulisele) nn mehele ja nende kasvatamisele, vaid üldisemale plaanile. sellele, mida selle teemaga tegelikult öelda tahetakse - nii mehed naistele kui naised meeste.
John - p.s sulle: ma ignoreeringi teatud postitusi ja tegusid, aga seda teatud piirini.