Kiidan jah heaks. Põhjus lihtne. Neid olukordi, kus inimesed on pekstud poolsurnuks vaid seetõttu, et kõrvaltseisjal on sügavalt ükskõik, on liiga palju.
Kohati on minu jaoks passiivsus hullem kui agressiivsus. Minu jaoks pole midagi hullemat kui inimene, kellele mitte miski korda ei lähe!
Tulles tagasi interneti. Inimesed käivad, räägivad, moraalist, kultuurist, suhetest, armastusest, ühiskondlikest tavadest. Kekutavad oma "mina olen normaalne" sildiga. Materdavad neid, kes on teistsugused, nimetades neid pervertideks. Need samad MORAALIJÜNGRID istuvadki netifoorumis ja käituvad kui kõige labasemad loomad. Karja kaupa ühe naise kallal.
Teine kari MORAALIJÜNGREID vahib seda pealt ja ei tee mitte midagi.
Kas selle pärast, et nad on nii MORAALSED? Kas selle pärast, et nad on nii korralikud pereisad, armastavad abikaasad? Vabandage väga, aga see on võltsmoraal, mida nad kuulutavad? Sest nende tegelik mina elab netis anonüümselt ja ja sõimab loomakarja kombel vastasooesindajat, kes püüab üksi neile vastu seista.
Vabanda, aga see on jäle, jube ja jube VÕLTSMORAAL.
Tore, et seda tolereeritakse. Tore, et mehed kaitsevad seda siin nii tulihingeliselt. Kas tõesti seetõttu, et küsimuses oli üldistav sõna mehed? Vaevalt. Lihtsalt meeste kaitsekõned näitavad seda, et see käitumine ongi nende arust normaalse mehe käitumine.
Minul vahet pole. Mina ütlesin oma arvamuse välja. Meeldib see nüüd meestele või mitte.
Sain ka vastuse oma küsimusele. Järgmisena teeb keegi üllatunud näo pähe, kui ma ütlen, et 80% seltskonnast tõesti ei kõlba mitte kusagile. Mitte seetõttu, et nad oleks litsid, perveridid, või muul moel ebamoraalsed. Vaid seetõttu, et nende välise viisakuse all peitub see jube olend, kes anonüümses maailmas loomastub. Kaotab kõik need reaalmaailmas õpitud ühiskondlikud normid, mida nad seal igal sammul kuulutavad.
Tõesti inimesed, kellel on aju veel säilinud vaadake filmi, millest ma oma profiilis kirjutan. Vaadake ja mõelge! See film peegeldab meie ühiskonda ideaalselt.