Seda teemat võib lahata lõpmatuseni. Mehi ja naisi on erinevaid.
ARvestades seda, et osa naisi ei saagi mingit orgasmi ja osadel kulub selleks ka iseendaga tegeledes vähemalt tund aega, oskuslikku ja enda keha tundvat kätt, siis o ilmselge, et meeste vastupidavus on siikohal üsna suhteline asi. Ning olgu see mees kui skuslik tahes, kui naine ikka mehega ei saa või läheb väga kaua aega, siis ei saagi ja peaks rahul olema ka 2 minutiga
Mis puutub aga vastupidisesse probleemi, kus kiirelt tuleb siis usun, et enamus mehi on selle esimeste (Kainete) vahekordade ajal juba üle elanud.
Mis seal salata - kui ikka naise keha erutab, siis tulebki kiiresti. Ning siinkohal ma ütleks, et see pole kah lahendus, et vahepeal liigutamise pooleli jätta ja suudelda ms teha, et rahuneda - see 2-3 lükke kaupa tegelemine pole kah (minu arvates) seks
Endale on probleem tuttav, kuna oma töö ja muude elukorralduste tõttu näen naist ca 5 päeva tagant, siis on ilmselge, et kui esimest korda paljast keha 5 päeva tagant näed, siis tekib tunne, et "Kas on üldse mõtet alustadagi? Ta on ju nii seksikas ja erutav, et ma ei kesta"
Samas naist ilma ei taha kah jätta, seega eks see esimene on nagu ta on. Õnneks suudan veel ka mõne korra taastuda ja asja saab lehndatud. Selle "üle pika aja esimest korda" probleemi lahendamiseks olen proovinud igasuguseid tehnikaid.. küll ona vahetult enne voodisse tulekut (ei aita - tulemus on sama), küll tavapärasest veelgi pikem eelmäng, et naine rohkem nö vamis oleks (ei aita ka see, mida lähemal tema on, seda erutavamaks muutub ta minu jaoks), küll neid jahutava ja tuimestava lubrikandiga kondoome või määrdeid (üldiselt ei toimi needki). Seega olen jõudnud arusaamale, et see ei ole üldse seotud füsioloogiaga vaid eelkõige inimese ajuga - Erutus algab inimese peast, mitte peenisest. Sest vahest, kui väsinud ja räsitud reede õhtul, siis vahest ta kestab, kuid samas teinekord teed õhtuga 5x ja nad kõik on sellised 2-3 min, kuna naine lihtsalt ajab oma olemusega nii pöördesse, et aju töötleb neid altpoolt tulevaid signaale kuidagi teisiti. Samas teinekord kisub asi nii pikaks, et jätad üldse pooleli ja ütled, et ei saa sellest täna asja.
Mida sellega peale hakata? Sellega polegi midagi peale hakata. Eriti, kui mees teist korda ei suuda või ei taha, siis on naise variandid suht piiratud. Variant oleks muidu olnud esimest korda mehel kuidagi muud moodi lõpetada lasta, kas siis suuseksi või käsitööga, kuid kui teist sellele ei järgne, siis on valikuvariandid otsas. Ainuke, mis aitaks on ehk potentsiravimid, kuid ma sügavalt kahtlen, et mees lubaks naisel jätkata seal kõva riista otsas peale 2-3 min, kui ta ise äsja esimese raundi ära lasi - see muutub ikka väga tundlikuks... mis siis, et väikemees seisab sinust olenemata edasi