Foorum
2025-01-18 19:02
Prantsuse naine saatis ligi miljon eurot petisele, kes etendas Brad Pitti

„On nii vähe mehi, kes teile selliseid asju kirjutavad. Mulle meeldis mees, kellega ma rääkisin.
Ta teadis, kuidas naistega rääkida, see oli alati väga hästi tehtud,” ütles ta, nagu edastas BFMTV.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-15 11:05
Mina selle uudisklipi tõeväärtuses pisut kahtlen. Üleüldse loen " uudiseid" ettevaatlikult ja enamasti kahtlen kirjutatu sisus. Loomulikult ERR ja AK ja NY YORK TIMES on pisut teise kaaluga ka.
Esiteks kui naine on suutnud Prantsusmaal miljon eurot koguda, siis päris ullikesega tegu pole, kui just raha pole pärandvarana saanud. Inimesed, kes on kogunud miljon eurot töö ja peaga, peaksid siiski analüütilist mõtlemisvõimet evima.
Elus kehtib üks tõde, mille tõeväärtuses ei tasu kahelda. Nimelt kui miski näib liiga hea, et olla tõsi, siis ta 99% juhtumitest ka tõsi pole.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-15 12:12
Paar aastat tagasi juhtus analoogne lugu Pärnus, kus kooliõpetaja suhtles ja saatis vist samuti mingi summa mehele, kes mängis Tom Hiddlestone'i. Väidetavalt lubas "Tom" saata Pärnusse kohale oma isikliku lennuki ja sealsamas naisega abielluda. 😁
Seda lugu kajastas Kuuuurija, nii et linnalegendiga tegemist pole.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-15 12:34
Aga lollidelt tulebki raha käest ära võtta.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-15 16:08
väga eluterve tähelepanek
Nimelt kui miski näib liiga hea, et olla tõsi, siis ta 99% juhtumitest ka tõsi pole.
ehk niipalju täpsustaks, et 99,99%
ja kas see lugu tõene või mitte ei omagi erit tähtsust
sest üllatavalt tihti juhtub nii
naised väidavad, (loomulikult mitte kõik) et nende vaist, sisetunne jne ei peta
aga üllatavalt tihti langevad nn kuldmunade, ka verbaalsete õnge
miks
˅ näita rohkem ˅
2025-04-15 16:11
nn lollidelt raha võtmise mantra on ikka väga lollide tase
kui muuks võimeline polda
˅ näita rohkem ˅
2025-04-15 18:42