Sandra Fin-iga on kummalised lood. Neiu püüab kõigest väest ilma kohtumiseta saada 50% ettemaksu ja võõrale kontole. Põhjuseks toob üüriraha nappus... see polegi oluline...
Mul oli helge ettekujutus Sandra Fin-iga kohtumisest... kena figuur, meeldiv naeratus jne. Kõok tundus kena, hind ka talutav, võiks olla soodsam aga mis siis, kena inimene... äkki on huvitav! Siis hakkas pihta... "ma ei kohtu enne kui ülekanne tehtud! Mul on omad nõudmised!"
Pakkusin variandi, saame kohvikus kokku, ma võtan läpaka kaasa, kui mina koll ei loe siis teen kohapeal 50% ülekande ära ja lähme tegusid tegama... Sandra Fin ikka vastu "Ihas on palju petiseid, raha ei maksta ära, tema ei ole nõus!!! Ainult ettemaks sobib!!!"
Pakkusin uue variandi, saame kohvikus kokku, ma näitan, et mul on piisavalt sularaha ja siis lähme edasi. Sandra Fin aga ajas oma jonni "mul on omad nõudmised!!!"
No kurat, huvi oli suur aga kui pipart kogu aeg mokale raputatakse tõmbaks ka kõige kõvema arteriga mehel otsa longu.
Skeem oli läbipaistev... anna raha siia ja ma vaatan kas viitsin näole tulla.
Midagi isiklikku ei ole, huvi mõttes panin teema foorumisse, et äkki eksin... (see on vastuseks Sinu küsimusele "mida ma saavutada püüan?"
Vot, selline lugu on...