Olin mõelnud tükk aega selliste peale, et proovida kuidas toimib, kuid mu experimendid ei ole olnud nüüd kõige edukamad. olen katsetanud paari silikoonid "hästi venivat" rõngast, mis ajas riista kenasti jämedaks, kuid siis selle peale ka vahepeal keset seksi lihtsalt ühest kohast katki läksid. Mõni siis järgmine päev kätte võttes ja natukene katsudes lihtalt lagunes katki. Ei tee nalja, nagu see silikoon oleks kuidagi rabedaks läinud. Kuid ma pole kuskilt kuulnud et beebiõli võiks seda teha? Äkki ongi nii?
Igatahes sekspoe soovitatud silikoonist rõngas oli samamoodi mõtetu. Järgmiseks siis soovitati sellist stopperiga silikoon rihma. et saab ise määrata seda pingeastet. Kuid peale paari päeva see stopper korraga enam ei suutnud hoida kummi pingul, selgub, et see silikon nöör hakkas peenemaks stopperi alt minema.
Oskab keegi pakkuda mingi korralikumat peeniserõnga lahendust suurema riista omanikule? Kas tõega peab mõtlema rohkem metallist lahenduste peale, sellist vastupidavamat silikoni versiooni ei leiaks kuskil?