ma olen sinuga samal arvamusel, Desire. huvitav, et ma ei ole ka ennast tüüpiliseks pidanud, aga see selleks. mis teha, kui on inimesi, kelle arusaamad suhtlemisest on teised kui sinul endal.
arusaamatused nendega inimestega, kellega sa muidu suhtled ja tunned, on natukene midagi muud kui see, mida tehakse internetis. siin on teistest arusaamine ka teine või saadagi midagi aru, aga kuidagi peab ka nende inimestega siin suheldud saama ja seda ka siis, kui sa nendega tegelikult mingit tegemis teha ei tahaks.
sa ei saa teda "blokeerida", et sa sinuga siin ei suhtleks (nt on teema, kus teisel tekib tahtmine natukene sinuga näägelda jne).
kui ta sulle saadab mingi teate, siis tee temaga, mida tahad. teemas suheldes pead teisiti hakkama saama. nt kui tead, et sind teadlikult millegagi provotseeritakse.
ka mina tahaksin lahendada need suhted teisiti ja olen seda siin ka teinud, aga nagu ma siin enne teatasin, on inimesi, kellega ei saa muidu suhelda kui siin (st avalikult). nad on kas sinu blokeerinud või on midagi muud, miks nad sinuga suhelda ei taha.
tundub ,et neile meeldibki tegeleda sellega. ma ei saa sellest aru, aga mis teha, kui kellegi midagi muud teha ei ole.
nii et sul ongi valida - sa kas ei tee sellest väljagi või räägid nendega ja ütled midagi.
muide, ka sina Desire oled teemades vailenud teistega
ma olen näinud seda ja suhteliselt vihaselt sh
see siin ei olnud vaidlus ega ka tegelikult mitte nääklemine. kellelgi (nimetame teda nimega ET) siin oli millestki puudu ja ta tuli seda siia rahuldama.