http://bdsmset.com/2011/09/21/xtremepain-svp-37-slavegirl-kirsten-mistress-biggi-part-2/
siin üks video, miks võiks ka teemaalgatajat huvitada, kuigi ma kahtlen selles, et ta nii erilisi pakkumisi ootas, aga see siin sisaldab ka rohket rindade kiusamist, kuigi mitte ainult. see videote seeria puudutab tervet naise kehapinda.
ja tegelikult ega siin kergeks kiusamiseks peetavaid asju sees ei olegi. videosse võetud seansse võiks pigem kirjeldada kui rohket rindade piinamist, aga eks lõpuks teab iga isik ise, mida ta endale taluvuse piiriks seab ja mida kiusamine või piinamine tema arvates endas sisaldama peaks.
ja paistab, et tegu on ka kärpimata materjaliga. iga seanssi näidatakse pikalt ja kuni selle lõpuni, teatud etappe pildistatakse rohkelt.
mina olen seda vaadanud, aga nende jaoks, kes pole seda teinud, lisan juurde, et video sisu on viidud vaataja pilgu jaoks suhteliselt ekstreemseks (oleneb sellest, mis kellegi arvates ülim on, aga tavaliseks seda just ei peeta) ja muudetud pea meelevaldseks teise piinamise nautimiseks, kuigi videoga jäetakse mulje, et tegevus on kahepoolselt nauditav. kui palju siin tegelikult nautimist on, seda otsustab iga vaataja ise.
videos pakutakse nii rindade nööriga kinni sidumist, kuuma küünlarasva tilgutamist nahale, leegiga ja suitsikoniga piinamist, nõeltega, ketiga nibuklambreid jms.
sellest lähtuvalt paneks vaatajale südamele, et tegu ei ole õppevideoga, aga see võiks olla õppetunniks neile, kes ihkavad valu ja naudingu piiri peal tegutseda ja katsetada, omamata selget arusaama sellest, kui palju ta mida kannatab. õppiga enne ennast tundma, kui seda teete.
amatööridele ei soovita. võite teadmatusest ohtlikult ennast või teist vigastada. samuti pole see video alaealistele vaatamiseks - teie hoidke ennast sellest eemale. ja teadmiseks, et see, mis videosse võetud on, on kõigest üks teguviis, tutvustamaks seda, kuidas need asjad bdsm-i poole peal käivad. see pole reegel, vaid range erand. kõike mõistlikult, võtke seda mõistusega.
ja ilkuda nende videote kallal pole vaja. kes asjast aru ei saa, võiksid ka eemale hoida.