teemast on veidi kõrvale kaldutud. mina rääkisin kunstküüntest, mis mulle millegipärast lihtsalt ei meeldi. rindadest ja ülejäänud komplektist ei ole ma midagi rääkinud. minu naine on ka väga hoolitsetud ja tänavapildis koha kindlasti harukordselt kena. Naine peab olema hoolitsetud ja ilus. Küüned peavad olema ilusad ja korras kuid usun, et seda saab ka ilma selle rõveda plastiku ja geelita teha. Muidugi eks igaüks ise teab mida teeb, ma lihtsalt tahtsin teada, et kas ma olen ainus mees kellele kohe ültse ei meeldi need või on mõni selline veel. aga härrad, kes te siin niiväga loomulikku kiidate ja teete maha naised, kes enda eest holitsevad, ma usun, et see on pigem ikka sellest, teil lihtsalt ei ole olnud ja tõenäoliselt ka ei tule võimalust silikontissi näppida ja rahakott ei suba ka oma naisele seda võimaldada. Ma tahaks näha sed meest, kellele antakse valida hüpata voodisse kas caribianiga või siis mõne karvaste säärtega korpulentse emalaevaga, kes on samas sisemiselt nii ilus, et pisar tuleb silma. Siin portaalis neid siiski tõenäoliselt ei leidu.