Foorum
2014-02-09 15:07
vaba, mulle on üldiselt ükskõik, mida teised mehed oma voodites teevad minu voodis tehakse seda, mis mulle meeldib
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 15:24
Selle peale võtame...ampsu kartulisalatit ja ilusat jätkuvat obeseaastat meile kõigile!
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 17:42
Ma olen Vaga täiesti ühel nõul, et mingid verbaalsed keelekümblused voodis sexi ajal on tarbetud. Kasutagu siis milliseid sõnu tahes. Jah kui on tegemist voodis small talkinguga peale sexi, siis eelistan ka muid teemasid kui suguühteks vajalike kehaosade teemat.

Mis aga puutub avalikusruumis teatud kehaosade kohta kasutatavaid väljendeid, siis eelistan pigem pehmeid ja lapselikke väljendeid, kui neid räigemaid väljendeid.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 17:50
Jah, ma mõtlesin ka praegu veidi asja läbi ja ei meenu, et oleks kunagi tekkinud vajadust suguelundeid mainida. Täiskasvanud inimesed saavad valdavalt ilma hakkama. Või siis sosistatakse kõrva, et "ma tahan sind enda sisse" vms. (seda on naised öelnud, türa või munni mainimist ma ei suuda meenutada).
Ja nagu ma enne kaks kirjanäidet tõin, siis siin ihas saab sõnadega mängida mitmel viisil.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 18:00
Elu on näidanud, et mõni ema räägib enda lastega ka nagu tittedega ninnu-nännu veel laste kooliikka jõudes.See võiks siis ka n.ö. viimane piir olla.
Eraldi teema on lapsnaised ja lapsmehed. Armsad, pehmed, leebed, abitud ja üliemotsionaalsed. Tõsi, partenerile annab lapsnaise-mehega suhtes olemine võimaluse olla "täiskasvanu" , tugev ja turvaline. Kui paar ise rahul on, on hästi.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 18:20
aga olles ise tugev ja turvaline, mitte abitu, armas jne? vaadatakse sind nagu vaenlast
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 18:21
Mul on ainult 1 üheöö suhe olnud. Teised on kõik pikemad, nii 2a jne.. Ma ei oska kommentaarida, et mida saab 1 kordse tibinaga rääkida ja mida mitte. Ehk jah ei jõutagi ja poelgi vaja suguelunditest rääkida.
Veel natuke päriselust. (ma tean et sellest rääkimine kellegile ei meeldi aga..) Veel on asjad nii, et mida kauemaks tutvus jääb, nii 2a ja enam, seda vähem hoolitakse igasugusest ilusasti rääkimisest omavahel. St et ropuks ei lähe aga kui mingi türa või vitt suust lipsab, siis nina ei kirtsuta keegi. Ja ka ninnunännutamist ei panda pahaks. Ja isegi puuksu tegemist ei panda pahaks.
Nii, et aretage parem natuke kauakestvam suhe ja ei olegi mingeid keele muresi.
Need esimesed korrad saab ikka kuidagi hakkama.

Teine teema on juba kunagi suhtes olnud isikuga. Tollega on palju lihtsam asju ajada. Paljud asjad on eelmisel mehel/naisel maha lihvitud ja paika pandud. St et teatakse kuidas olla ja mida teha. Pisiasjadel nagu mingi keele kasutuse eripära ei pöörata üldsegi tähelepanu. (kui just eelmise mehe/naisega selletsinatseid tõrkeid ei olnud). On aru saadud, et igalühel on omad kiiksud ja eripärad ja teatakse ka veel enda omi jne jne..
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 19:47
Parmaleikinile kümme punkti.

Kirjutasin piiiiiiiiika seletuse juurde, miks, aga kustutasin ära.
Nii, et ... kümme punkti kümnest.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 20:28
Tobedatest väljenditest võiks esile tuua veel suhteliselt levinud "teeme midagi head"... Mis mõttes? Läheme spaasse või gurmeeõhtusöögile või..... Igatahes seksiga see kohe kuidagi ei haaku
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 20:38
Ma olen samamoodi Parmaga nõus, püsisuhtes ei ole tabusid ja ollakse teineteisega harjunud, aga ropendama see küll mind isiklikult ei pane.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 20:52
Ropendamine on minu arvates valdav roppude sõnade asutamine kõnepruugis.
Kõik oleneb ikka kontekstist.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 20:59
Isiklik arvamus, seoses roppude sõnadega on see, et neile puudub igasugune kontekst.

Olenemata ajast ja kohast ja ka seltskonnast. See pole viisakas ei meeste ega naiste puhul. Nulltolerants.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 21:09
kõik käib inimeste mõtteid mööda. kui ühele ikka midagi ei sobi, siis pole midagi teha ja seda sobima ei pane.
ma ise eelistan enne sellist meest, kes oskab isegi ropedada „meeldivalt“ mehele, kes mulle alati „pehmemat maandumist“ plüüžist patjadele pakub.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 21:21
Siis ongi nii, minule meeldivad viisakad ja intelligentsed mehed, kes oskavad soovi korral väljendada ennast ka selliste kehaosade suhtes, nii, et ei kasuta brutaalseid väljendeid. Sulle meeldivad sellised mehed kelle iga teine sõna on vängem, kui eelmine. Rahu maapeal. Ennekõike pigem pehme ja meeldiv maandumine, kui rõve ja brutaalne labasus. Aga igal inimesel on isiklikud eelistused.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 21:52
Kas ma võin oma nokukese sinu putsikesse pista? Kõlab normaalselt? sõnadel ei ole võimu? Jäle mu meelest!
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 21:58
sheeba - sooh. ei tea, kust sina need teadmised selle kohta võtad, mida mina tahan ja mida mitte?
muigama paned ainult sellise avaldusega. sa ei saa isegi mu mõtteid lugeda, ilma et tekiks tahtmist mõnda oma mõtet sellele juurde veel panna. teeme nii, et sina minu eest ei mõtle ja minu arvates ei ole viisakas teiste arvamuse pähe oma eelarvamusi pakkuda viisakad ja intelligentsed mehed on endiselt most wanted
ära püüa ühe kaardi peal kõike panna. sul pole kõiki kaarte käeski.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 21:59
Meenus midagi. Tegin ühele r'i põristavale prouale keelega liiga kaua, korraga tuli nagu tõrre põhjast: "Türrra, keerrra mulle taha, rrraisk"
Selised asjad jäävad kauaks meelde. Episoodid on vahel põnevad, kas pole.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 22:00
Tegelikult ei ole ju küsimus, kas kasutatakse selliseid sõnu, või ei .. küsimus on selles, et kui kasutatakse, siis kuidas üks või teine sõna mõjub. Brillamento tõi teemasse kohtingu- see oli uus pööre- aga tegelikult oli kõneaineks see, et kui juba viidatakse suguorganitele, siis kas millist treminit oleks täiskasvanud inimesel kohasem kasutada.
˅ näita rohkem ˅
Ürgnaised, selle peale võtame...mis me siis võtame...mh...mina isilikult võtan ühe intelligentse mehe seltsis ühe ägeda kepi momendil, nii et vitt vahtus
˅ näita rohkem ˅
Kosmos, sellise tegevuse juures on sõnad üleliigsed

Me võime demagoogitseda ja tuua nõmedaid näiteid, mida ma arvan, et ükski vähegi normaalne inimene ei kasuta, ega see ju inimese olemust ja soovi ropendada ei muuda. On olemas nimesed, kes väljendavad ennast roppustega ja on olemas inimesi, kes saavad terve elu nii elatud, et ei pea kordagi neid kasutama.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 22:09
las daamid siis hoiavad oma jalad koos. mul niuded kuumavad praegu ja kange tahtmine on peal teha..... ja siis teeks..... ja..... aga sellest viisakad inimesed ei räägi
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 22:40
Uskumatu
Muidu otsivad naised ikka intelligentseid mehi, aga tundub et mitte siin

Pealegi kuidas see verbaalne väljendus on seotud keeleka meeldimisega?
Et kui mees enne roppusi räägib siis on parem keelekat nautida
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 22:41
Ka ropendamist peab oskama. Mõne ropendamist kuula kui luulet. Teine räägib viisakate sõnadega nii, et ajab oksele.
Tihti polegi tähtis, milliseid sõnu kasutatakse, vaid kus, kunas ja kuidas.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 22:56
Ma siiski täpsustan, et kohtingut mainis esimesena 2karvast oma tänases kell 12.13.37 postituses. Ma võtsin sõnast kinni lihtsalt, sest see kohtingul ropendamine tundus eriti kurioosne.

Ja ma selle üksteisega harjumise osas enda lõdvakslaskmisega oleksin ettevaatlik. Tean kaht naist, kes on mulle rääkinud, et jätsid mehe maha just nimelt seetõttu, et suhtlemine läks liiga familiaarseks. Voodis on kerge nilbus vahel erutav, aga kui mees ikka üldse enam sõnu ei vali, rahus naise juuresolekul kärinal peeru laseb, WC-s käigu järel mõne mahlaka kommentaari poetab jne, siis üldiselt minu tutvusringkonna naised hakkavad uue mehe järele vaatama.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 22:59
Ahjaa, Kosmosetutt, mina ei saa selliseid kirju. Kunagi sain, kui mehed mulle kirjutada võisid, siis ikka mõni mees üsis, et kas ma "munni tahaksin imeda". Ühelauselised sellised. Erilist imemisisu see ei tekitanud ja suurem asi lugemismaterjal ka ei olnud. Naistest pole veel keegi selliseid asju kirjutanud, aga võibolla ma jätan liiga kuiviku mulje ja lihtsalt ei viitsita jamada. Või siis naised ei kirjutagi ühelauselisi roppuseid, mis on ka tõenäoline.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 23:00
Ja kui nad surnud ei ole, siis otsivad need 2 naist siiamaani meest.......

Mõtle nüüd ise ka peaga, kui kodus näiteks peeru lasta ei saa, vaid pead seda kuskil vaikselt häbenema....... või hoolega sõnu valima.
Ilmselgelt otsiks igaüks endale teise naise.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 23:05
Sõltub, kuidas sa seda teed. Kõike saab ajada viisakalt, teist austades. Või siis bravuurikalt, machot mängides. Viimasel juhul vähemalt osade naistega pikka pidu ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 23:09
Aga tegelikult on selliseid kodusi täitsa olemas. Kus mees ja naine nagu oleks omavahel külalised.
Vaatad pealt ja mõtled, et mida kuradit. Nagu filmis. Kogu elamine on nagu kataloogist välja lõigatud. Nagu midagi oleks puudu......
Elu nimelt. See kuramuse "oma" kodutunne on puudu. Sellises fämilis võib tõesti nii olla, et njah..
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 23:09
Mina küll tean, et Brillamento postkasti on ilmunud lühikirjakesi, mis sisaldavad mitte just kõige viisakamaid väljendeid, veel enam, mõtet
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 23:14
Sa ajad praegu vastastikuse lugupidamise ja ükskõiksuse segamini, Parmaleikin. Üksteise austamine ei pea tähendama teesklemist. Usu või ei, aga mõni inimene tõesti ei ole loomult labane.

Mul on vist valikuline mälu, Kosmosetutt. Ja kerged nilbused mulle vahel meeldivad, ma nii kuivik tegelikult ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 23:17
Hoia postituvil silma peal
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 23:17
Ei aja segamini. Seda on raske seletada. Kui kunagi satud mõnda sellisesse kohta, siis tunned selle koha ära.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-09 23:22
Ojaa, ma tean mõnda teesklevat klantsperekonda. Selliseid on muidugi ka.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-10 08:48
Utha, kui ma loen sinu postitusi, kus sa eelistad brutaalseid ja ropendavaid mehi, sest see teeb neist machod ning lisaks edasi järgmistes teemades, et sa jätsid kellegile peksa andmata, siis paratamatult loob see kuvandi sinu tegelikest instinktidest. Tundub, et sa nagu oleks vägivallale ja brutaalsusele orienteeritud isiksus. Sa nagu provotseerid kõiki sinuga just niimoodi käituma, kas see erutab sind?

Ma ei mõtle välja vaid see kõik on sinu enda kirjutistes. Need on sinu enda mõtted, mida sa oled siia vabatahtlikult postitanud. Ja kuna igal inimesel on õigus oma arvamusele, siis just sellise arusaama on sinu mõtted ajajooksul minus tekitanud.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-10 09:09
2014-02-09 12:13:37 Kustuta postitus
Jah, vitt ja türa on seksuaalkorrektsed sõnad- eesmärgipärased.
Peenise- ja vulvaprobleemidega minnakse arsti juurde, mitte kohtingule

Kommentaariks juhin tähelepanu, et ma ei kirjutanud/pidanud silmas tingimata esmakohtingut, näiteks kohvikus.
Oluline on, ma rõhutan, kellega, kus ja kuidas.
Märk heast lastetoast ongi situatsiooni ja samuti persooni hindamine.
Me oleme kõik erinevad.
Paar näidet elust.
Vanalt elumehelt küsiti, mis nipiga ta nii palju naisi on voodisse saanud. Mees ise on suhteliselt keskpärase vlimuse ja "varustusega". Vastus oli lihtne:"Ma küsin otse, ilma keerutamata!" Psühholoogilisest vaatevnklist loogiline. Naine tunneb end erilise, välja valituna, ihaldtuna.
Teine näide.
Kena, haritud ja arukas naine tõrjus eemale kõik "moosinäod"(tema enda väljend) ja valis elukaaslaseks õliste kätega töömehe, kes pakkus talle kõva keppi sama õlises garaažis. Ei ole kõik naised magusasõbrad
˅ näita rohkem ˅
2014-02-10 10:09
Erandeid liedub, nagu igal pool, aga haritud ja arukatel naistel ei ole aasta-paari pärast (sageli veel varem) selle õliste kätega töömehega enam palju ühist.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-10 10:11
sheeba, võta mu nõu kuulda ja ära loe. lihtsalt teegi nii - jäta lugemata. see on parim nõu, mida ma anda oskan.

aga brillamento lõdvakslaskmise mõtete jätkuks teeks omalt poolt paar täiendust.
ma jäin tema jutus väga rahule nende lahkuajamisele vihjavate viidetega, millest ta üks leht eespool oma postituses kirjutas. ma loen selle heaks sammuks, et ta on siin oma vaatenurga teineteisega harjumise teemal avanud ja selle teema varjukülgi tutvustanud. lähenemise poolest langsid tema mõtted lõdvalt võtmise kohta kokku minu enda tehtud tähelepanekutega suhtluskeele mugavdumise suunas liikuva paarisuhte kohta samas teemas mitu postitust eespool. brillamento lõpetas ma postituse sellega teadmisega, et peale teatud eiramisi võib see lõppeda uue suhte järele vaatamisega ja see on koht, millega võiks nõustuda. ka mina oleksin suhtes olles sellega ettevaatlik. päris kõike ikka enda juuresolekul ei lubaks. samamoodi nagu on paika pandud need asjad, mida ma endal teha ei lubaks.
kui oma vaateid antud teema osas avada, siis nende kohta nii palju, et mul ei ole rumalaid, lodevaid, laisku ega labaseid, hoitud ja hoolitud paarilise juuresolekul soolegaase väljutavaid, röhitsevaid, naise ees ennast eest ja tagant kratsivaid, sülitavaid (mees oli suur suitsetaja, aga ta ei süljanud eales maha, pole prahtigi avalikus kohas maha visanud) ning oma mis tahes naisele sobimatu olekuga teda solvavaid, familiaarsuste suhtes end koduselt tundvaid kaaslasi olnud. miks? sest ma olen oma suhetes juba nende eel pannud kehtima nn kasarmu korra. on kindlad asjad, millega mehed arvestama peavad ja selle alusel teatakse juba ise, mida ja kas teha. kindel on see, et mees, kes minusse austavalt suhtuda ei taha ja viisakas minu vastu ei ole, minu ruumi (mis iganes kujul ma selle enda jaoks loon) ei sisene. tulles ja lahkudes peavad vahetama viisakusi ja kenad olema. norme ületavate labasuste ja banaalsuse eest läheb nn tribunali alla.
kuna minu teed kasvatamatute, matslust nn vaba kasvatuse osaks pidavate meestega harva ristuvad, siis sellepärast ma siin kuidagi ära ei kohanegi. ja tundub, et minu reeglitega ka ei taheta kohaneda. raskustes olen.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-10 10:26
Just vastupidi. Arukad ja haritud naised tahavad töömehi. Asjalikku töömeest on eluaeg tahetud ja tahetakse ka edaspidi.
See naiste arukus ja haritus läheb suht kiiresti aastatega üle muideks.
Alguses jah peale koolide lõpetamist ja mingi hea töökoha saamist on uhke ja äge tunne ja maailma nabad aga..... paari aasta pärast on see tuhin kadunud. Kodus on tühjus ja see merevaigutuba. Iga töö eest kooritakse sada nahka ja ainult raha ümber see elu käib.
Pole mingi ime, et õline töömees loosi läheb.
Ma olen siin varemgi kirjutanud, et kuidas ma kogemata ropendasin sellsies klantskoteris ja sain keppi nii et vähe ei olnud.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-10 10:34
Kepi saamine ja pikem suhe ei ole üks ja sama.
Peaaegu kogu mu tutvusringkond koosneb kõrgharidusega inimestest. Mitte ükski neist naistest ei ela koos harimatu lihttöölisega.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-10 10:47
Utha, mul on parem mõtle, sa lihtsalt ära kirjuta, siis ei pea ka keegi sinu kirjutisi lugema.

Hetkel saan ma aru, et sinu mõtted ja väljaütlemised vahetuvad vastavalt teemas kaasarääkivate inimeste arvamusega. Kuidagi väga heitlik oled. Tundub, nagu sul puudub konkreetne ja kindel seisukoht.

Lihtsalt tähelepanek.

Aga tegelikult olen ma brillamentoga samat meelt. Eriti on neil naistel vedanud, kui sel kõrgharidusega mehel on veel ka kuldsed käed ja oskab enamus majapidamises vajaminevaid meestetöid teha. (Selliseid mehi on ka olemas)Mitte ei ole sündides kogematta kahe vasaku käega sündinud
˅ näita rohkem ˅
2014-02-10 10:57
mul pole ausalt soovi sinu personaalteemadega tegeleda ja sind nende lahendamise juures aidata. ela palun oma elu. minu elu ei ole sinu asi.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-10 10:57
Kõrgahridusega mees, kes käituda ei oska--on kordi jubedam mats kui harimatu, töökas maaainimene
˅ näita rohkem ˅
2014-02-10 11:06
Uthakene! Sest sedakorda astusid sa ise kolinal kahe jalaga ämbrisse

Ega ma muud nagu tõestada ei soovinudki
˅ näita rohkem ˅
2014-02-10 11:07
minul on kõrgharidus. ja kuldsed käed. a teinekord läheb mõne asjaga ikka nihu.
teen õlut. head õlut. ja ühe IPA tüüpi õlle nimeks sai saatuse tahtel "mine perse hea õlu". küll üritasin seda muuta, aga ei õnnestunud, nimi küljes kui tatt. noh, jörmide tsiklimeeste seltskonnas on nimi isegi okei, aga on üsna raske rääkida viisakusest kui võsukesed mu seltsis ilmse mõnutundega algselt kedagi sinnnasamusesse saadavad ja siis lisavad korrektsuse huvides "... hea õlu".
sel hetkel satub sanuk kimbatusse. tahaks nagu keelata ropendamist, aga ei saa...
˅ näita rohkem ˅
2014-02-10 11:10
Elage Elu, ah te vist pole ammu keppi leidnud.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-10 11:15
Ah, iga mees ropendab vahel oma seltskonnas. MIngi perioodi eesti luules oli ropendamine vaata et kohustuslik lausa. Või vaadake lühifilmi Tulnukas.
Aga ropendamisel ja labasusel on suur vahe. Stiilselt saab ka ropendada.

Ja ma ei mõelnud haritud inimese all ilmtingimata kõrgharidust. Mees võib olla ka lõpetamata kõrgharidusega või kesk-eriharidusega, aga haritud. See tähendab ka, et ta võib olla eraettevõtja või mingil juhtival kohal, aga kombinatsiooni alla kõrgharduse + vastutust mittenõudev lihttöö ei lähe naisele pikemas perspektiivis kuidagi peale. Lisaks seksile tahab haritud naine üldiselt ka millestki rääkida ja kusagil käia. Kuidas sa aga lähed seltskonda mehega, kes seal omaette hoiab või end lolliks teeb? Või millest sa temaga räägid?

Muidugi on erandeid. Mõni on iseõppija ja väga originaalse maailmapildiga. Aga need on harvad erandid.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-10 11:20
sanuk, mis selle õlle nimi oli, mis meie proovida saime?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-10 11:22
mul on olnud õnne juhtuda kokku haritud inimestega, isegi partnerlussuhetes. kõik valikud olevad sinust endast ja sellest, kes sa ise oled. vähemaga, kui ma vastu saama harjunud ole, ma mehes leppida ei suudaks. latti maha võtma pole hakanud. liikuda tuleb ikka arengu suunas, mitte vastassuunas.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-10 11:24
Brillamento, sa tahtsid öelda, et mees peab olema laia silmaringiga ja haritud Ega ükski diplom mis näitab inimese haridust ei anna veel talle üldinimlikku haritust.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-10 11:28
Just, kõik sültub suuresti ka seltskonnast, kelelga lävitakse. Siin ei saa üldist reeglit paika panna.
Ühtedele meeldib töömees, teistele klanitud tegelane (sõbrannade pärast), komandale hoopis must mees jne jne jne...
˅ näita rohkem ˅